3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor 500 bin Euro istiyor!

Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek'e karşı vermek istediği Aydın Karabulut'un Bursaspor'a gelmek istememesi üzerine başlayan belirsizlik devam ediyor. Bursasporlu yöneticiler, Aydın'a karşılık Beşiktaş'tan  500 bin Euro istiyor.

Beşiktaş'ın devre arasında Bursaspor'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek'e karşı verdiği Aydın Karabulut'un takıma gelmek istememesi üzerine başlayan belirsizlik transferin son gününde de devam ediyor. Aydın Karabulut'a karşılık Bursaspor, Beşiktaş Kulübü'nden transferin son gününde 500 bin Euro isterken, Beşiktaşlı yöneticilerin ise Aydın'ın yurt dışına transferi durumunda para vermek istedikleri öğrenildi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yaptığı görüşmeler devam ediyor. Öte yandan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan tecrübeli oyuncu Mustafa Sarp'ın durumu ise bu akşam netlik kazanacak. Özlüce tesislerinde toplanacak yönetim kurulu, oyuncunun transferini masaya yatıracak.

Bursasporlu yöneticiler sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Mustafa Sarp için para ve oyuncu isterken, tecrübeli oyuncunun Yeşil-beyazlı kulüpte kalıp kalmayacağı bu akşam toplanacak yönetim kurulunda belirlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 17:39:52
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 17:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?