3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor başkanı gazeteci dövdü

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı, yazdığı bir haberden ötürü Telli´ye cadde ortasında tekme-yumruk girişti.

Spor Yazarı Erhan Telli´nin bugün çalıştığı gazetede, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı´ya dayandırılarak verdiği, `Fatih Terim istifa etmedi. Bunu Özgener duyurdu´ şeklindeki haber, spor yazarına çirkin bir saldırıya neden oldu.

Bursa Atatürk Stadı´nda saat 18.00´de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim´in basın toplantısının ardından stadı terk etmek üzere olan Erhan Telli, otele yürürken saldırıya uğradığını belirterek şunları söyledi:

``Tam taksiye binecektim ki, peşimden bir kız koşup kolumdan tuttu ve `Başkanım sizinle görüşecek bir dakika bekleyin´ dedi. Bunun üzerine Başkan İbrahim Yazıcı geldi ve bende kendisine `Merhaba sayın başkanım´ dedim. Yazıcı, `Erhan Telli senmisin?´ dedikten sonra, suratıma bir tokat attı ve daha sonra bir defa daha vurdu. Bu yaşanan olaylardan dolayı son derece üzüntülüyüm.´´

Öte yandan olayı duyan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Takım´ın antrenmana gelen Telli ile bir süre görüştü. Özgener´in, Erhan Telli ile birlikte statta bulunan bir odaya giderek nelerin yaşandığı ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

ERHAN TELLİ: POLİSLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE DAYAK YEDİM

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı´nın, spor yazarı Erhan Telli´ye tekme-tokat giriştiği ve Yazıcı´nın korumalarının da müdahale ettiği iddia edilen darp olayının yankıları sürüyor.

Spor yazarı Erhan Telli, yaşanan olaylara polislerin de şahit olduğunu ancak hiçbirinin müdahalede bulunmadığını belirterek, ``Ne yazık ki benim dayak yediğim olaylar polislerin gözü önünde yaşandı. Onlar beni görüp bunlara müdahale etmiyorsa, ben Bursa´nın hangi Emniyet biriminden şikayetçi olacağım ki. Olayı çalıştığım gazeteye duyurdum. Bundan sonraki gelişmeler, gazetem ve genel yayın müdürümün alacağı tavır içerisinde gerçekleşecek. Ama ben ne yazık ki dayak yediğimle kalacağım´´ dedi.

Bu arada darp edilen spor yazarı biraraya gelen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener´in, Federasyon olarak gerekenin yapılacağı teminatını verdiği öğrenildi.
 

Faik Gürses - DHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 09:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?