4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor Başkanlar'ı geziyor

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti. Bursaspor yönetimi, kötü günleri geri bırakıp yükselişe geçen kulübe destek istedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, Osmangazi'nin; Bursa'da, Türkiye'de ve Dünyadaki konumuna dikkat çekti ve Başkan Dündar'a başarılar diledi. Bursaspor'un daha iyi noktalara gelebilmesi için herkese görevler düştüğünü ifade eden Yazıcı, "Tüm başkanların Bursaspor'a bakışının müspet olduğunu biliyoruz. İleriki günlerde destek noktasında daha somut işbirliklerinin olmasını bekliyor, buna inanıyoruz." Dedi. Yazıcı, yükselen Bursaspor'u daha yukarılara taşımanın yollarını aradıklarını belirtti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, Bursaspor'un bu kent için ne ifade ettiğini seçim sürecinde çok daha iyi gördüğünü anlattı. Seçim sürecinde gittikleri her yerde genç yaşlı herkesin Bursaspor ve stadyumla ilgili taleplerde bulunduğunu anlatan Dündar, "Genç yaşlı herkes bu konuyla ilgileniyor. Dolayısıyla, Bursaspor'a yapılacak katkılar noktasında bizim dışarıda kalmamız düşünülemez" dedi.

Bursaspor'la ilgili konuda önceliklerinin stadyum olduğunu da ifade eden Mustafa Dündar, şöyle konuştu: "Bursasporumuz iyi bir ivme yakaladı. Ancak yeni stadyum sporculara ve takıma heyecan kazandıracaktır"
Bursaspor'un daha da yükselmesi için mutlaka belirli hedefler konulması gerektiğini savunan Başkan Mustafa Dündar, "Bursaspor'un Türkiye ve Avrupa'da güzel başarılar alabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu noktada bize ne düşüyorsa hazırız." şeklinde konuştu. Bursaspor yönetimi, ziyarette, Başkan Dündar'a 16 numaralı formayı da hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 10:45:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?