6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor beklediğimiz gibi oynamadı!

BURSASPOR-VALENCIA MAÇININ ARDINDAN

Valencia Teknik Direktörü Unai Emery, Bursaspor'un bekledikleri gibi oynamadığını ve rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bursa Atatürk Stadı'nda İspanyol ekibin 4-0 galibiyetiyle sona eren maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Emery, "Bursaspor'u ilk Şampiyonlar Ligi maçından dolayı tebrik ediyorum. Gerek Bursaspor, gerek Bursa halkını kutluyorum. Bizim için son derece ciddi bir maçtı. Ancak biz Bursaspor'un beklediğimiz gibi oynamamış olmasından faydalanarak bir galibiyet elde ettik" dedi. "Nasıl bir oyun bekliyordunuz ?" şeklindeki bir soru karşısında ise İspanyol teknik adam, "Biz daha önce Bursaspor'u seyrettiğimizde gerçekten büyük bir oyun yoğunluğu olan hücum oynayıp rakibi üzerinde baskı kuran takım izlemiştik. Bu gece bizim top oynamamıza müsaade ettiler. Bizim kendilerinden tahmin ettiğimiz baskıyı yapmadılar. Daha önce izlediğimiz Bursaspor'u 2. golümüzden sonra 10 dakika boyunca izleme fırsatı bulduk. Çok net pozisyon olmasa da kalemize yaklaşıp pozisyonlar sağladılar. Daha sonra biz maçı kontrolümüze aldık. Bu güzel bir galibiyet oldu. Buna karşın biz rakibimize her zaman saygı gösteriyoruz. Bunu hak ediyorlar. Her ikimizin önünde 5 maç daha var. Bunun sonunda çok daha değişik sonuçlar elde edilebilir. Bugün büyük bir takıma karşı oynadık. Bizim için iyi bir sonuçla biten karşılaşma oldu" ifadelerini kullandı.

"Bursaspor'dan beğendiğiniz futbolcu oldu mu ?" şeklindeki bir soruya ise Emery, "Bursaspor'un bulunduğu yere, takım futboluyla geldiğini düşünüyorum. Bence oyuncular arasından biri ya da ikisini özellikle seçip onları göstermemek gerekir. Takım olarak iyi oynayan bir takımdan bahsediyoruz" cevabını verdi.

BURSASPOR-VALENCIA MAÇININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 01:12:00
Güncelleme :15 Eylül 2010 Çarşamba 09:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?