3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor camiası iftarda buluştu

Bursaspor camiasının önde gelen isimleri, düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi. Yemeğin ardından Divan Kurulu, yönetimde süren kriz nedeniyle basına kapalı olarak toplantı yaptı.


Almira Otel'de düzenlenen iftar yemeğine, Bursa Valisi Nihat Canpolat'ın yanı sıra Yeşil-Beyazlı kulübe emeği geçmiş isimler, kulüp başkanı Ali Karasu ve teknik direktör Bülent Korkmaz katıldı. Yemeğin ardından konuşan Vali Nihat Canpolat, 8 Ekim tarihinde düzenlenecek olan genel kurulda başkan adaylığı için ismi geçen şahıslar hakkında değerlendirme yapmanın kendisinin haddine olmadığını söyledi.

Bursaspor'da bu zamana kadar olduğu gibi bugünden sonra da değerli kişilerin yöneticilik yapacağını belirten Canpolat, "Bursaspor adının geçtiği yerde Bursa akla geliyorsa bizim dileğimiz huzur içerisinde çalışacak bir yönetimin oluşması, kulübün iyi idare edilmesi ve bununla birlikte başarının gelmesidir. Başarının geleceğine inanıyorum. Kulislerde adı geçen başkan adayları konusunda iyi kötü demek benim haddime değil. Ama kim olursa olsun gelen yönetime biz elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışırız. Bizim amacımız Bursaspor'u yüceltmek dolayısıyla Bursa'yı yüceltmektir" dedi.


Yönetim içerisinde süren krizi değerlendiren Vali Nihat Canpolat, "Bu tür şeyler kulüplerde yaşanabilir. Bir şekilde sessizde olsa kent tavrını koydu. Genel kurul kararı alındı. Oluşacak yönetime yardım ederiz. Bir kentin tamamının bir takım etrafında kenetlendiği başka şehir başka yok. Oluşacak yönetime herkes yardımcı olmaya çalışır. Sonuçta kazanan Bursa ve Bursaspor olacaktır. Bu sevgiye bu ilgiye hakedecek şekilde yönetimin oluşması takımı ve kenti iyi temsil etmesi onların görevidir. Bu yükümlülüğü yüklenebilecek olan aday olur ve başkan seçilir. Bizim ondan sonraki görevimiz onların huzur içinde görev yapmasını sağlamaktır" şeklinde konuştu.


Toplantının ardından Divan Kurulu, basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda yönetimde süren kaos ve yapılacak genel kurul ile ilgili gündemler konuşulacağı öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 06:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?