2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor evinde 2 puan kaybetti

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Gaziantepspor karşısında seyircisiz oynamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini belirterek, bulundukları yerden süratle çıkışa geçeceklerini ifade etti.


Maç sonu basın toplantısı düzenleyen Aybaba, "Oyuna iyi başladık. Sakatlarımız çok, seyircisiz bir maç ama bunlar bahane değil. Oyuncuları kutluyorum. Çok iyi mücadele ettik. Futbol bu. 10 kişiyle çok iyi mücadele ettik Bursaspor büyük takım toparlanacağız. Bulunduğumuz yerden süratle üst sıralara çıkacağız. Takım içerisinde küçük operasyonlar yapacağız" dedi.


Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise, futbolcularını iyi mücadeleden dolayı kutlayarak, üzerlerindeki şanssızlığı eninde sonunda kıracaklarını ifade etti. Taraftarların protestosunu eleştiren Yazıcı, zamanın destek verilecek zaman olduğunu belirtti.


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursa'dan 1 puanla ayrılmanın kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Puan veya puanlar için buraya gelmiştik. Seyircisiz maçın hiç bir tadı yok. İlk devrede denk giden bir maç. İkinci yarı bizim üstünlüğümüz ile geçti. Daha fazla istememiz, daha fazla üretmemiz gerekiyordu. Bursa deplasmanından alınan bir puanın iyi olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.


Gaziantepspor'un golünü atan Erdal da, seyircisiz oynamanın kötü olduğunu kaydetti. Erdal, kazanmayı çok istediklerini ancak, 1 puana razı olduklarını söyleyerek, Galatasaray maçını kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.
Kırmızı-siyahlı takımın golcü futbolcusu Volkan ise, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Seyircisiz maçta havaya giremiyorsun. 1-0 yenik düştük sonra beraberliği yakaladık. İkinci yarı gol pozisyonlarına girdik ama istediğimiz pozisyonları tam olarak bulamadık. Biraz daha üretken olmamız gerekiyor. Haftaya Galatarasaray maçı var, ordan 3 puanla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. 1 puanla kentimize dönüyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan bir grup Bursaspor taraftarı, alınan beraberliği protesto etti.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2007 Pazar 03:52:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?