3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor galibiyet peşinde

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sivasspor maçıyla birlikte kazanan takım hüviyetine bürünmek istediklerini belirterek, iki takımın da güzel oynadığını ama kazanan tarafın kendileri olması gerektiğini söyledi.


Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Sivasspor maçı hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Bülent Korkmaz, Fortis Türkiye Kupası'nda gruplara kaldıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Kupayı aldıkları takdirde kulübe 4 milyar dolar kazanç elde ettireceklerini belirten Korkmaz, "Bunun bir de maneviyatı var. Onun için gruplara kalmamızdan dolayı çok mutluyum.

Kupa maçı geride kaldı. Önümüzde Sivasspor maçı var. Deplasmana gidiyoruz. Sonuç olarak her şeye rağmen hazırız.


Düşünce ve fizik olarak hazırız. İnşallah, Sivas'tan galibiyetle dönmek istiyoruz. Artık, kazanan takım hüviyetine girmemiz lazım. O hüviyete bürünmemiz lazım. İnşallah, Sivasspor maçı bunun başlangıcı olur. Sivasspor'u 6 haftada topladığı puanlar için tebrik etmek lazım. İyi bir takımla oynayacağız ve zor maç olacak. Biz de iyi takımız ve iyi futbol iyi mücadele olacağına inanıyorum. İyi futbol sonunda kazanan takım biz olmalıyız" dedi.


İbrahim Yazıcı'nın başkan adaylığı hakkındaki sorulara ise Korkmaz, "Hayırlı olsun. Kim aday olursa olsun, Bursaspor için en hayırlısını yapar. Biz de emeğimizi düşüncemizi harcıyoruz" şeklinde cevap verdi.


Yerel bir gazetede kulübe haciz getirdiği haberi hakkında açıklama yapan kaleci Yavuz Eraydın ise, Bursaspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladığını vurgulayarak, "Bursaspor'u icraya verdiğim haberini okuyunca son derece üzüntü duydum. Transfer parasına karşılık kulübün bana verdiği senetleri, çeşitli alışverişlerimde kullandım. Süreç içerisinde kulüp bu senetleri ödemeyince hem beni hem de Bursaspor Kulübü'nü haczetmişler. Bu konuda hassasiyetimden dolayı mağdur taraf olmam gerekirken suçlu gösterildim.
Ben, Bursaspor Kulübü'ne haciz göndermedim. Bana da haciz gelmedi" diye cevap verdi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 23:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?