3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor hedefine ulaştı

BURSASPOR HEDEFİNE ULAŞTI

Bursaspor Genel Menajeri Adil Cenkçiler, sezona başlarken hedeflerini üst sıralarda kalmak olduğunu belirterek, "Bunu başardık" dedi.

Şampiyonluğun ardından kendilerini zorlu ve bir o kadarda keyifli bir sezonun beklediğini bildiklerini söyleyen Cenkçiler, "Herkes bu yıl düşüşe geçeceğimizi, üst sıralarda yer bulamayacağımızı söylüyordu. Fakat biz sezonun başından bu yana hep zirvede olmayı başardık. Devre arasından takıma faydalı olacak transferleri yaptık. Antalya'da yaklaşık 10 günlük bir devre arası kampı yaparak takımın güzel bir ortamda çalışmasını sağladık" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ BÜYÜK TECRÜBE OLDU"

Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Cenkçiler, "Her ne kadar sportif anlamda bir başarı elde edemesek de gelecek yıllarda Avrupa'da oynayacağımız maçlar için büyük bir tecrübe oldu. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız 6 karşılaşma takımımızın alışık olmadığı türden maçlardı ve bu maçların yorgunluğu ister istemez lige yansıdı. Şampiyonluk yarışı içindeyken bir anda puan kayıplarına başladık ve rakiplerimizin de seri galibiyetler almasıyla biz ligi 3. sırada bitirdik.

Tabi ki 3. sırada bitirmemiz Bursaspor açısından ayrı bir ilkti. Çünkü takımımızın lig tarihindeki ilk üçüncülüğünü aldı ve bir ilke daha imza attı" şeklinde konuştu.

"HER ZAMAN UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK"

Başarıdaki sırrın her zaman uyum içinde çalışmak olduğunu ifade eden Cenkçiler, "Tüm sezon içerisinde yönetim, teknik ekip, futbolcular ve personel her zaman takımın başarısı için birlikte ter döktü ve hiçbir uyumsuzluk olmaksızın her an birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalıştık. Bunun meyvelerini de sportif başarı olarak topladık. Ligin bitmesiyle birlikte futbolcularımız tatile çıktı fakat bizler Özlüce Tesisleri'nde takımın kamp programını yapmaya başladık. Takım için en uygun kamp yerini

seçmeye çalışıyoruz. Kamp programı netleşince önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

"EN DEĞERLİSİ VOLKAN ŞEN'İN GOLÜ"

Sezonun en iyi golünün Volkan Şen'in 34. haftada Gençlerbirliği'ne attığı gol olarak gösteren Adil Cenkçiler, "Çünkü bize üçüncülğü getirdi" yorumunda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2011 Pazartesi 16:59:02
Güncelleme :23 Mayıs 2011 Pazartesi 23:12:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?