4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor kaçan puanlara yanıyor

Bursaspor Kulübü Başkan İbrahim Yazıcı, kendi sahalarında oynadıkları Hacettepe ve Sivasspor karşılaşmalarında hakem hataları nedeniyle 4 puan kaybettiklerini belirterek, "Bu puanları kaybetmeseydik Avrupa Kupaları için iddialı konumda olurduk" dedi.

Hakemlerin aleyhinde konuşmak istemediğini, ancak hakem hatalarından dert yanan birçok kulüp olduğunu belirten Başkan Yazıcı, "Sahamızda oynadığımız iki maçta toplam dört puan kaybettik. Hacettepe maçında verilmeyen nizami golümüz var. Bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal oldu. Bir de penaltımız verilmedi. Sivasspor maçında ise yine verilmeyen bir penaltı var. Hakem hatalarından yakınan birçok kulüp var. Bu kulüpler sanki hep kendilerinde bunların olduğunu, kendilerinin magdur olduğunu göstermek istiyorlar" diye konuştu.

"İki maçta kaybettiğimiz 4 puanı almış olsaydık Avrupa Kupaları için iddialı konumda olurduk" diyen Yazıcı, "Halen de iddiamız sürüyor. Ama çok daha rahat olacağımız bir puan cetvelini, biraz daha zora soktuk. Bundan sonra inşaallah böylesine olumsuzluklar yaşamayız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bursaspor, sabah yaptığı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 15:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?