4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor Kayserispor'a bileniyor

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, yukarılara doğru çıkış yakaladıklarını belirterek, "Kayserispor'u yenerek bunu sürdermek istiyoruz" dedi.

İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Sivasspor karşılaşmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Kendi evimizde liderle oynamanın sonucunda 1-1 berabere kaldık. Burada üzülen taraf biz olduk. Çok iyi oynamamıza rağmen 1 puanla yetindik. Bursaspor 2 puan kaybetmiştir. Sivasspor bu maçtan karlı çıkmıştır. Seyircimizin mükemmel tezahüratları ile Sivasspor karşısında alınan bir puana üzüldüğümüzü belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Sivasspor maçında Bülent Yıldırım'ın Bursaspor aleyhinde bir penaltıyı vermediğini hatırlatan Çavuşoğlu, "Hakemlere yıllarca saygı duyduk. Bursaspor kulübü olarak hakemler hakkında konuşma taraftarı değiliz ama kimseye Bursaspor hakkını yedirtmeyiz" şeklinde konuştu.

"ANADOLU DERBİSİNİ KAZANMAK İSTİYORUM"

Kayseri'de ile aynı puana sahip olduklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Anadolu'nun derbisi diye düşünüyorum. İnşallah zevkli bir karşılaşma olur. Yukarılara doğru çıkışımız var. Kayserispor'u yenerek bunu sürdüreceğiz. Takımın oynadığı futbol sevindirici Bursaspor'u izlerken keyif almaya başladık. Bundan sonraki amacımız iyi futbol ve başarılı sonuçlar" dedi.

Devre arasında alınan oyuncuların önümüzdeki sezon faydalanacakları futbolcular olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Kadromuz şekillendi. Çok kaliteli oyuncular kadroya giremiyor. Önümüzdeki sezon daha iyi bir Bursaspor izleteceğiz. Yapılan hatalar geride kaldı ve bunları telafi ettik" diye konuştu.

"KALICI GELİR OLARAK İLK ÖNCE STAT PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un tertemiz bir mazisi olan bir kulüp olduğunu bildiren Mehmet Çavuşoğlu, "Bugüne kadar yapılamayanlar bugünden sonra herkesin katkılarıyla yapılmaya başlandı. Gecikmiş olan yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Bunların başında stat projesi var. İnşallah Bursaspor'a kalıcı gelir getiren projeleri yapıp önümüzdeki senelerde daha iyi yerlere getireceğiz" şeklinde kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 10:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?