4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor Sercan'ı bırakmıyor

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı bırakmak istemediklerini belirterek, "Sercan'ın gidebilmesi için Bursaspor kamuoyunun tatmim olması lazım. Şu an için ben tatmin değilim, Sercan'ı göndermekten yana da değilim" dedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Türk ve İngiliz kulüplerinin transfer listesinde yer alan genç futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgili olarak, "Sadece Sercan'a değil başka oyuncularımıza da talip var. İyi oyunculara her zaman talip olur. Sercan'ın transfer konusu bugünün meselesi değil, aylardan beri devam ediyor. Şu an için biz Sercan'ı bırakmayı düşünmüyoruz. Ama yarın şartlar nereye gelir bilmiyorum, kulübün çok büyük menfaatleri olur, en az Sercan'ı
aratmayacak bir başka oyuncu gelirse değerlendiririz. Sercan'ın gidebilmesi için Bursaspor kamuoyunun tatmin olması lazım. Şu an için ben tatmin değilim, Sercan'ı göndermekten yana da değilim" diye konuştu.

Bursa'da son zamanların en çok katılımlı ve en büyük kongresinin yaşandığını kaydeden Yazıcı, "Gece 2.30'a kadar süren kongreninin neticesi benim açımdan muhteşem oldu. Beni böylesine destekleyen büyük delegasyona bir kere daha teşekkür ediyorum. Bursa gereğini yaptı. Bizim yükümüz daha da ağırlaştı. Biz de gereğini yapacağız. Sözümüz var, 'Avrupa kupaları' dedik. Avrupa kupalarına gidebilmek için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. İnşallah Allah utandırmaz" dedi.

"BİRLİK BERABERLİK SAĞLANDI, BUNU DAHA DA PEKİŞTİRMEK LAZIM"
Yeni dönemdeki projeler ile ilgili soruya Başkan Yazıcı, "Bursaspor'da proje bitmez. Her gün yeni bir proje bulabiliriz. Önemli olan Bursa'da birlik ve beraberliğin sağlanması. Bursa'da birlik ve beraberlik olursa Bursaspor'un önünde kimse duramaz. Bu birlik beraberlik hemen hemen sağlandı gibi. Bu daha da pekişirse Bursaspor'un artık önü açık olur ve Bursaspor daima zirveye oynayan bir takım olur. Zaten bizim arzu ettiğimiz şey de bu" şeklinde cevap verdi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Yazıcı, "Biz takımımızdan memnunuz. Eksik yerleri biliyoruz, bu da çok fazla değil. Eksik mevkilere çok iyi futbolcular alarak transferi kapatacağız ve yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:41:43
Güncelleme :10 Haziran 2009 Çarşamba 16:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?