3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor-Sivasspor maçına 1100 polis

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Pazar günü Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Sivasspor maçında bin 100 polis memurunun görev yapacağı, ayrıca yaşanması muhtemel kargaşanın önüne geçilmesi için 7 yaş ve üzeri herkesin stada biletle girmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda Vali Yardımcısı Selman Yenigün başkanlığında toplandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Tuğ'un da hazır bulunduğu toplantıda 5149 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında daha önce alınan kararların Bursaspor-Sivasspor maçında da titizlikle uygulanmasına riayet edileceği açıklandı.

Bursa Atatürk Stadı'nda Pazar günü yapılacak Bursaspor-Sivasspor maçında bin 100 polis memurunun görev yapacağı ifade edilirken, stadyuma seyirci alımı sırasında yaşanması muhtemel kargaşa ve izdahamı önlemek, kontrolünü daha sağlıklı yapabilmek için 7 yaş ve üzeri tüm seyircilerin biletli girişinin sağlanmasına karar verildiği bildirildi.

Bu arada Bursa ve Ankara İl Spor Güvenlik Kurulları tarafından müsabakaların seyrinden men cezası verilen 16 Bursasporlu taraftarın, cezasının halen devam ettiğinden bu kişilerin maça alınmaması hususuna dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 17:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?