3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor Skela ile ilgileniyor

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde devam ettiren Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

Kayserisporlu Turgay Bahadır ile imza aşamasına gelen, Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen M'Bami ile de anlaştığı iddia edilen Bursaspor, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Alman transfer haberleri sitesi 'www.transfermarkt.de'de yer alan bir habere göre, geçen sezon Almanya 2. Ligi'ne veda eden Energie Cottbus'ta forma giyen Arnavut orta saha oyuncusu Ervin Skela ile de görüşüyor.

Sitede yer alan habere göre ise, Skela'nın önümüzdeki sezon Türkiye'de forma giyebileceği belirtilirken, "Önümüzdeki sezona iyi bir kadroyla girmek isteyen Bursaspor Ervin Skela ile görüşüyor. Energie Cottbus'un Almanya 2. Ligi'ne veda etmesi sebebiyle sözleşmesini uzatmayan Arnavut futbolcu, şartlar uygun olursa Bursaspor'a gelmeyi kabul edecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da bu futbolcuyu ısrarla istiyor. Bu futbolcuyla ayrıca görüşen kulüpler arasında Almanya 1. Lig ekiplerinden Mainz, Mönchengladbach, İtalyan Seri A'dan Cagliari ile yunan futbol takımları Olimpiyakos ve AEK da bulunuyor" ifadelerine yer verildi.

SKELA KİMDİR ?
Arnavutluk Milli takımında da forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 1.73 boyunda ve orta saha oyuncusu. Milli takım forması altında 58 maçta 10 gole imzasını atan Skela, kariyerinde çıktığı 188 maçta 27 gol atarken, 28 de asist yaptı.

KARİYERİ BOYUNCA KIRMIZI KART GÖRMEDİ
Oyun kurucusu olarak görev yapan Skela, kariyeri boyunca direkt kırmızı kart görmeyerek inanılması güç bir başarıyı da elinde bulunduruyor. Sadece Almanya'da çıktığı maçlarda 2 kez ikinci sarı karttan kırmızı kart görürken, 13 de sarı kart görmüştü.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 11:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?