3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor snowboard takımı pistte!

Bursaspor Kulübü, yeni oluşturduğu kayak ve snowboard takımıyla Uludağ'da çalışmalara başladı. Yeşil-beyaz formalarıyla Uludağ pistlerinde kaymaya başlayan minik timsahlar, pistleri renklendirdi.

Bursaspor Kayak ve Snowboard takımında 11 minik kayakçı ile 3 antrenör yer alıyor. Bursaspor Kulübü Kayak Takımı Antrenörü Kıvanç Taşdemir, "Bu yıl ilk defa Bursaspor kulübünde kayak ve snowboard branşı açıldı. Böylece Uludağ eteklerinde bulunan Bursa şehrinde büyük bir eksikliğin doldurulacağına inanıyoruz. Uludağ gibi bir merkeze sahip Bursa'da başarılı kayak sporcuları yetiştireceğiz. Önümüzdeki yıldan itibaren de resmi müsabakalarda Bursaspor olarak yerimizi alacağız. 3 antrenör arkadaş zaten bu yılki bazı organizasyonlarda Bursaspor adına yarışacak. Gençlerin çok büyük keyif ve hırsla çalışmalarda yer almasını yeşil beyazlı kulüp adına güzel neticeler alınacağının ilk işaretleri olarak görüyoruz. Takım ruhu sadece pistlerde değil, kamp yaptığımız Genç Yazıcı Otel'deki diğer zamanlarda da hissediliyor. Güzel bir çalışmayla kayak ve snowboard takımımızı geliştirerek yarışmalarda Bursa'nın adına yakışır neticeler alacağımızı ümit ediyoruz" dedi.

Takımda bayan sporcular Sevda Özgüven ve Nergis Onaran antrenörlük yapıyor. Yeşil-beyazlı formaları ile pistlerde kayan minik sporcular ise zaman zaman bir araya gelerek, 'En büyük Bursaspor' sloganları atıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 15:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?