4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor taraftarına uyarı!

Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, kötü tezahürat sebebiyle kulübün 45 bin TL para cezasına çarptırıldığını, Türkcell Süper Lig'de alınacak yeni bir cezanın kulübe daha ağır bir maddi külfet getireceğini söyledi.

İbrahim Yazıcı, Fenerbahçe ile oynanan Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.maçında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun çirkin ve kötü tezahüratlar ve saha olayları nedeniyle kulübe 45 bin TL para cezası verdiğini hatırlatarak, taraftarların daha duyarlı olmalarını istedi.

Yazıcı yaptığı açıklamada “Turkcell Süper Lig maçlarında çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle bugüne kadar 40 bin ve 80 bin TL olmak üzere toplam 120 bin TL’lik para cezasına çaptırıldık. Bundan sonra alacağımız 3.cezada kulübümüze 160 bin ile 320 bin TL’ye kadar para cezası, ihlalde ise seyircisiz oynamanın yanı sıra 80 bin TL para cezasına çarptırılacağız. Fenerbahçe ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.maçında taraftarlarımız muhteşem atkı şovlarını yaparak Türkiye’ye örnek oldular. Ancak temsilci rapolarında tam 15 farklı tezahüratın küfür içerdiği ve sahaya yabancı maddelerin atıldığı belirtilmiş ve kulübümüze 45 bin TL para cezası verilmiştir. Taraftarlarımızdan isteğimiz, küfür içeren tezahüratlardan uzak durulması ve görsel şovlarınız ile Türkiye’ye en iyi taraftar desteğinin Bursa Atatürk Stadyumunda olduğunun her defasında centilmence gösterilmesidir" dedi.

Hafta sonunda oynanacak olan Sivasspor maçının televizyondan naklen yayınlanacağını hatırlatan Yazıcı “ Maçı izleyecek olan tüm sporseverlere, taraftarlarımızın centilmenlik çerçevesinde yapacağı tezahüratlar ile en iyi seyircinin Bursa’da olduğunu bir kez daha göstereceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 14:45:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?