4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor TV geliyor

İstanbul kulüplerinin ardından Bursaspor Yönetim Kurulu, büyük bir projeye imza atarak Bursaspor TV'yi yayın hayatına hazırlıyor.

Konu ile ilgili olarak Başkan İbrahim Yazıcı, Proje Kurucusu Murat Yanıklar ve Bursaspor TV Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Mehmet Gerçeksi, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor TV'nin yaklaşık 1 ay sonra yayın hayatına gireceğini belirten Başkan İbrahim Yazıcı "Bilindiği üzere İstanbul'un 3 kulübü televizyon kanallarıyla taraftarlarına ulaşabiliyor. Bursaspor'un da televizyon yoluyla, doğru ve hızlı haberi taraftarlarına ulaştırması adına öncelikle yayınlarımız internet üzerinden başlayacak. Daha sonra uydu yoluyla herkesin izleyebileceği bir kanalı yayına sokmayı hedefliyoruz. Bu projeyi hayata geçirecek olmamızdan dolayı kendi adıma ve yönetim adına mutluluk duyuyorum. Bursasporumuza hayırlı olsun" dedi.

Projenin kurucusu olan ve Bursaspor'da geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan Murat Yanıklar, "Teknolojinin ve medya sektörünün gelişmesi ile birlikte yayıncılık, internetin sağladığı imkanlarla birlikte her geçen gün farklılaşmaya başladı. Bursaspor TV IP Platform üzerinden yayınlarına başlayacak. Bu sayede insanlar televizyonlarından, bilgisayarlarından ve cep telefonlarından yayınları izleyebilecekler. Bu iş içi dünyanın çeşitli kulüplerinin alt yapılarını izledik. İngiltere bu konuda üst düzeyde. Manchester United, Arsenal'in yanı sıra Barca Tv bu yapıda seyircisine ulaşıyor. Uydudan yayın için ise şuan lisans işlemlerinin tamamlanmasını bekliyoruz. Bursaspor'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Bursaspor TV'nin Genel Müdürlüğünü yapacak olan Mehmet Gerçeksi ise yaptığı açıklamada "Bursaspor'u ileri taşımak için sadece saha sonuçları yetmeyecektir. Kurumsal bir yapıya bürünmek için Bursaspor'un çeşitli projeleri hayata geçirmesi gerekiyor. Bu proje üzerinde 2 yıl kadar çalışıldı. Türkiye'de bilişim sektörünün 1 numaralı ismi Murat Yanıklar ile yollarımızı kesiştirdik. Projeyi Başkana götürdük. Kendisi sağ olsun onayladı. Bu projede Bursaspor'un cebinden para çıkmayacak. Dünya'nın her yerinden Bursaspor antrenmanlarını, maçların öncesini, sonrasını, gelişen tüm olayları Bursaspor sevdalılarına ulaştıracağız. Şimdilik 10 kişilik bir ekibimiz olacak. Yıllardır yerel medyanın içerisindeyiz. Kesinlikle yerel medyamız ile bir rekabetin içerisinde olunmayacak. Karşılıklı ilişkiler ile güzel bir yayın yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 22:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?