4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor yağmur altında çalıştı

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.

Özlüce tesislerinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına açık olarak yapılan idmana Sercan Yıldırım katılmazken, Muhammet Demir takımdan ayrı çalıştı. Sercan Yıldırım'ın sol diz dış yan bağında esneme meydana geldiği bildirilirken, tedavisinin sürdüğü ve Galatasaray maçında oynayabileceği kaydedildi.

Öte yandan, antremandan önce basın toplantısı düzenleyen Bursaspor'un iki yabancı oyuncusu Jose Mouro Junior Tadue ile Stelian Giani Kirita, Galatasaray maçı için umutlu konuştu. Tadue, Bursaspor'un hedefleri olan bir kulap olduğunu kaydederek, "UEFA Kupası gibi bir hedefimiz var. Bizim sahada hiçbir takımdan korkmamız, çekinmemiz veya üzerimizde baskı oluşması mümkün değil. Önemli puanlar kaybetmiş olabiliriz ama iyi bir ekibiz ve bunu Galatasaray maçında göstermek istiyoruz. Galatasaray'ın UEFA kupası'ndaki performansı ortada. Ama Bursaspor'un onlarla kafa tutacak gücü var" dedi.

Rumen futbolcu Kirita ise, bu tür maçların çok zor geçtiğine dikkat çekerek, "Galatasaray karşısında, 3 puanı alacağız. Bu maçlar bizim için mühim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 17:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?