4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor yüzücü yetiştiriyor

Türk Futbolu`nun yıldız sporcularını bünyesinde yetiştiren Bursaspor, amatör branşlarında da geleceğin sporcularını olimpiyatlar için yetiştiriyor.

Voleybol, badminton , masa tenisi, kayak ve sukayağından sonra yeşil beyazlı kulüp artık yüzme branşında da atılıma geçti. Minik yüzücüler, pazartesi, çarşamba, ve cuma günleri Berna Sencal ve uzman eğitmenler tarafından eğitiliyor.

Amatör branşlarda yapmış olduğu bu yeni atılımlardan çok mutlu olduklarını belirten Bursaspor Amatör Branşlar Koordinatörü Gültekin Kavak , Türk sporu adına geleceğe büyük bir atılım yaptıklarını söyledi.

Çekirge Havuzlu Park`ta yüzme branşının teknik ve temel kurallarını öğrenen minik timsahlar geleceğin başarılı spor adamları olma yolunda hedef çiziyorlar. Amatör Branşlar Koordinatörü Gültekin Kavak; alt yapı çalışmalarının yanı sıra elit sporcuları da bünyelerinde topladıklarını belirterek şunları söyledi:

“ Bu yıl başlatmış olduğumuz amatör branşların meyvesini şimdiden toplamış bulunuyoruz. 60 minik 40 elit sporcuyu kulüp bünyemizde yetiştirip geleceğin sporcuları olma yolunda, ilk temellerimizi attık. Bursaspor ,Türk futbolunun köklü kulüplerinden olmanın yanı sıra, diğer spor branşlarında şampiyon takımı olma yolunda biz spor ve sporcuya önem veren bir kulüp olarak, Bursalı sporcuları olimpiyatlar için hazırlayacağız“
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 11:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?