6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'a altınlı tebrik

VALİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ALTINLI TEBRİK

Bursa Valisi Şahabettin Harput alınan başarılı sonuçlardan dolayı Bursasporlu futbolcu ve teknik heyeti tebrik ederek altın ile ödüllendirdi. Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar, futbolculara ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterilerinde bulunurken, davul zurna eşliğinde göbek attı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, son dönemde alınan başarılı sonuçlar ve Fenerbahçe galibiyeti sonrası Bursasporlu futbolcular ve teknik heyeti Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. İlk olarak Başkan İbrahim Yazıcı ile bir araya gelen Vali Harput, daha sonra antrenman sahasına giderek futbolcularla ve teknik heyetle buluştu. Bursaspor'un büyük transferler yapmadan inanç ve mücadele ederek büyük başarılara imza attıklarını belirten Vali Harput, "İnancın, azmin, birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin yaşandığı

bir kulüptür Bursaspor. Değişik illerde yetkililerle bir araya geldiğimde bana Bursaspor'un başarılarının sırlarını soruyorlar. Uyum ve birlik beraberlik işin temelinde var ve sır budur. Bu birliktelik ve kaynaşma, inanç devam ettikçe Bursaspor daha iyi yerlere gelecektir. Bu gururu ve güzelliği bize gösterdikleri için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Geleceğe dönük olmak üzere Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak kulübün daha iyi yerlere gelmesi için projeler hazırlıyoruz. Özellikle son Fenerbahçe

maçında imkansızı başardınız. İnancınızı kaybetmeden maçın 90 dakika olduğunu gösterdiniz. Mağlup iken maçı çevirdiniz. Türkiye'nin en pahalına karşı bunu başardınız ve ben bu başarıyı alkışlıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ise, "Bursa bu başarıya geç kalmış bir kulüp ve şehirdir. Böylesine büyük bir şehrin takımı gecikmeli de olsa yerini buluyor. Bundan sonra daha iyi yerlere gideceğinden eminiz. Yeter ki Bursa ve yetkililer bize destek olsun, biz de üzerimize düşeni yaparız" diye kaydetti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Vali Harput'a teşekkür ederek, "Bu anlamlı ziyaret bizi mutlu etti. Onların bizim yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor. Bize güvenenleri mutlu etmek için karşılıklarını vereceğiz. bu tür ziyaretlerin devamını bekliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Harput, teknik heyet ve futbolculara altın hediye ederek tebrik etti. Başkan Yazıcı da Vali Harput'a adının yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti.

TARAFTARLARDAN TAKIM VE SAĞLAM'A BÜYÜK İLGİ

Vali Harput'un ziyareti sonrası taraftara açık olan antrenmanda renkli görüntüler yaşandı. Taraftarlar futbolcular ve teknik heyeti tezahüratlarla karşılarken, davul zurna eşliğinde göbek attılar. Ailelerin antrenman sahasına alınmasının ardından Ertuğrul Sağlam ile hatıra fotoğrafı çektirmek istemeleri renkli görüntüler oluşturdu.

FUTBOLCULAR SİVAS MAÇININ TAKTİĞİNİ ÇALIŞTI

Vali Harput'un ziyareti ve taraftar desteğiyle moral depolayan futbolcular ise, hafta sonu oynayacakları Sivas maçının provasını yaptı. Futbolcular ısınma ve açma germe çalışmalarının ardından taktik çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan futbolcular ise düz koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü.

VALİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ALTINLI TEBRİK
VALİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ALTINLI TEBRİK
VALİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ALTINLI TEBRİK
VALİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ALTINLI TEBRİK
VALİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ALTINLI TEBRİK
VALİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ALTINLI TEBRİK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 16:18:05
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 23:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?