6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'a bir destek daha

BURSASPOR'A BİR DESTEK DE EROĞLU YAPI'DAN

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Bursaspor'a destek kampanyası sürüyor. Kampanyanın son halkası, kulübe 300 milyon TL bağışlayan Eroğlu Yapı İnşaat Şirketi oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Eroğlu Yapı'nın Korupark Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasını ziyaret ederek, Şirket Müdürü Ali Karabacakoğlu'na teşekkür etti. Bursaspor'un başarılı olması ve Avrupa kupalarında top koşturması için kent dinamikleriyle birlikte desteği sürdürdüklerini söyleyen Başkan Recep Altepe, "Desteğimiz, Bursaspor hem mali açıdan iyi bir noktaya gelene kadar, hem de üst seviyede başarılar elde edene kadar sürecek. Hedefimiz, Bursa'ya yakışan bir takım oluşturmak. Vatandaşlarımızın yüzünü güldüren Bursaspor'un başarılarını artırarak sürdürmesini diliyorum" dedi.

Destek kampanyasını Bursalı işadamları ve kent dinamikleriyle birlikte sürdürdüklerini belirten Altepe, desteklerinden ötürü Eroğlu Yapı İnşaat Şirketi'ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Şirket Müdürü Ali Karabacakoğlu, Bursaspor'un şampiyon olmasını temenni etti. Destek kampanyasını sürdüren Başkan Altepe'ye teşekkür eden Karacabacakoğlu, "Gönlümüzden bir Anadolu takımının şampiyon olması geçiyor. Bursaspor da bu sezon şampiyonluğa çok yaklaştı. Umarım gönlümüzden geçen bu yıl gerçekleşir. Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

BURSASPOR'A BİR DESTEK DE EROĞLU YAPI'DAN
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 13:05:02
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 01:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?