6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'a destek çığ gibi

DESTEK 1 MİLYON TL’Yİ AŞTI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Bursaspor için başlattığı destek kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Başkan Altepe’nin destek çağrısına Durmazlar, Faik Çelik Holding, UPS Kargo Türkiye Başkanı Haluk Ündeğer, Bursagaz ve Oytaş İnşaat’ın 250 bin TL’lik katkısının ardından Köpük Sünger A.Ş’de 300 bin TL'lik destek verdi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar ile birlikte Köpük Sünger A.Ş’nin BUTTİM’deki ofisini ziyaret eden Başkan Altepe, Bursa'nın tek takımı ve tek rengi olan Bursaspor'un yakaladığı başarıyı kalıcı hale getirmesi gerektiğini, bunun de herkesin yeşil- beyazlı kulübe destek olması gerektiğini söyledi.

Bursaspor'un elde ettiği başarının Bursa'da yaşayanları sevindirdiği kadar şehrin tanıtımına da katkıda bulunduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Bursaspor'un kan kaybetmemesi, sporcularını satmaması ve Avrupa kupalarında oynayabilmesi için başlattığımız kampanyaya işadamlarımızdan büyük ilgi var. İşadamlarımız Bursaspor’un daha güçlü hale gelmesi ve kurumsal bir yapı haline dönüşmesi bizi bu kampanyada yalnız bırakmadılar. Köpük Sünger A.Ş’de 300 bin TL’lik destekle bu yardım kervanına katıldı. Bu desteklerinden dolayı Bursa halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İldar Zakirov’un da bulunduğu ziyarette açıklama yapan Murahhas Aza Şevket Ceritoğlu ise, “Başkanımızın başlattığı bu kampanyaya sessiz kalmamız mümkün değildi. Öncelikle bize Bursaspor’a yardım etme şansı verdikleri için başkanımıza teşekkür ediyorum. Yatırım yapmak, iş üretmek ve istihdam sahası açmanın yanında sosyal sorumluluklarımız da var. Biz de sosyal sorumluluğumuz gereği bu kampanyada yer alıyoruz. Bursaspor’un Avrupa kupalarında şehrimizi temsil etmesi bizleri de onurlandıracaktır” diye konuştu.

Altepe, destek ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdüreceğini söyledi.

DESTEK 1 MİLYON TL’Yİ AŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 11:57:00
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 13:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?