6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'a iran'dan kardeş

BURSASPOR'A İRAN'DAN KARDEŞ GELİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret eden İran'ın Huzistan Eyaleti Valisi Dr. Sayed Jafar Hejazi, Türkiye liglerini yakından takip ettiklerini belirterek, Bursaspor'u süper ligdeki başarılarından dolayı tebrik etti. Hejazi, kendi şehirlerinin takımı olan Foolad Khuzestan ile Bursaspor'u kardeş görmek istediklerini ifade etti.

İranlı heyete şehrin tek takımı olan Bursaspor'un başarılarından söz eden Başkan Altepe, yeşil beyazlı ekibin süper ligde zirveyi hedefleyen bir kulüp olduğunu kaydetti. Bursaspor'un Türkiye'nin en büyük şehir takımı olduğunu hatırlatarak, bu sezon Türkiye Süper Ligi'nde lider ile arasındaki puan farkının sadece iki olduğunun altını çizen Altepe, Bursaspor'un çok güçlü bir alt yapıya sahip olduğunu ve muhteşem taraftar desteğiyle bu yıl Avrupa kupalarında oynamayı hedeflediğini belirtti.

Vali Dr. Sayed Jafar Hejazi, Bursaspor ile İran Premiere Ligi'nde oynayan Foolad Khuzestan takımını kardeş yapmak istediklerini söyledi.

Bu arada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İran heyeti onuruna Mudanya İstasyon Sosyal Tesisleri'nde yemek verdi. Bursa vali yardımcıları Ahmet Hamdi Usta, Vedat Müftüoğlu ile Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Sanayi Ticaret İl Müdürü Mahmut İnan'ın da katıldığı yemekte, iki ülke arasındaki ticari ve kültürel iş birliği ele alındı.

BURSASPOR'A İRAN'DAN KARDEŞ GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 12:31:00
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 12:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?