3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor'a Milli Takım şoku

BURSASPOR'A MİLLİ TAKIM ŞOKU

Milli takım aday kadrosuna Bursaspor'dan hiç bir futbolcunun çağrılmaması Yeşil-beyazlı camiayı hem üzdü hem de kızdırdı.

Ligde geçtiğimiz sezon şampiyon olan ve bu sezon ise ikinci sırada bulunan Bursaspor'da, Milli takımın Güney Kore ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna hiçbir futbolcu davet edilmedi. Milli takım yetkililerinin bazı futbolcuların sağlık durumları ile ilgili rapor istedikleri öğrenildi. Buna rağmen hiçbir futbolcunun kadroya davet edilmemesine Bursasporlu taraftarlar tepki gösterdi.

"MİLLİ TAKIMIN BAŞARISI ORTADA"

Bunun hocaların takdiri olduğunu söyleyen Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, "Milli takımın başarısı ortada. Geçen gün bizden sağlık raporlarını istediler, buna rağmen çağırmadılar. Bursaspor şampiyonluk yolunda iyi bir çıkış gösteriyor. İyi futbolcularımız var. Serdar Aziz'i bekliyorduk. Biz buna da saygı duyuyoruz. Önümüzde bir sürü Milli maç var" dedi.

"FUTBOLCU SEÇİLİRKEN NEYE DİKKAT EDİLİYOR?"

Milli takımın teknik patronu Hiddink'e tepki gösteren Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, "Bu durum Türk futbolunun ne kadar ileride olduğunu gösteriyor. Şampiyon ve ligde ikinci olan Bursaspor'dan bir tane futbolcu alınmaması çok düşündürücü. Milli takımın hocaları performansamı bakıyor yoksa kulüpleremi bakıyor. Türk futbolu bu zihniyetle ilerleyemeyeceği gibi şu anki durumda ortadadır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 18:29:05
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 19:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?