4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor'a stat müjdesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Sorumlusu ve Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, "Yerel seçimlerden sonra tamamen belediye bütçesiyle konsensüsün sağlandığı biryerde stat yapılacak" dedi.

"Milli Takım Milli Gurur" sergisi açılışında konuşan Kızıl, 2016 Avrupa Şampiyonasına aday ülke olduklarını ifade ederek, yarın stat konusunda son kararı vereceklerini söyledi.

Başkan Mahmut Özgener ve Fatih Terim ile birlikte Kayseri'ye giderek incelemelerde bulunacaklarını kaydeden Kızıl, "Herkesin Kayseri gibi bir an önce stadını bitirmesi gerekiyor. Benim 2 sene evvel Kasım ayında söylediğim model uygulansaydı şu anda Bursaspor'un stadı Kayseri'den önce bitmişti. Buda, şehrin bir şeyin üzerine zor konsensüs olmasından dolayı olmadı. Sanırım yerel seçimlerden sonra tamamen belediye bütçesiyle konsensüsün sağlandığı biryerde stat yapılacak. Bursa diğerlerinden farklı bir şehir değil. Konya'da, Kayseride nasıl şehir dışına yapılıyorsa burda da yapılır. Çünkü orasıda zamanla şehir içinde kalacaktır. 'Taraftar bunu desin, orda olsun' gibi kısır çekişmelerden dolayı olmuyor. Bursa'da 2016'ya aday şehirlerden bir tanesiydi. Belkide İspanya maçı Bursa'da oynanacaktı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 22:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?