3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor'da 2. aday Osman Çelik

Bursaspor'da 31 Mayıs tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda Lemi Keskin'den sonra Bursapor 2. Başkanı Osman Çelik de aday olduğunu açıkladı. İbrahim Yazıcı'nın ise belirsizliği hala sürüyor.

Osman Çelik, adaylığını basın toplantısıyla duyurdu. Osman Çelik, Bursaspor'a faydalı olacağına inandığı için aday olduğunu ifade ederken, "2 yıldır Bursaspor'da 2. başkanlık görevini sürdürüyorum. 2 yıldır sürdürdüğüm bu görevde Bursaspor'un içini tanıma fırsatını yakaladım. Tecrübelerimi Bursaspor'da değerlendirmek ve daha faydalı olacağıma inandığım için 31 Mayıs'ta yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Bursaspor başkanlığına aday oldum.

Mevcut ve eski yöneticilerle yaptığım görüşmelerin ardından Bursaspor başkanlığına aday olmamı söylediler. Sayın başkanımızla yaptığım görüşmelerin ardından bana kararsız olduğunu ve belirsizliğin sürdüğünü söyledi. Ben de transfer dönemi yaklaşırken, bu belirsizliğin Bursaspor'a zarar vereceğini düşünerek, bir an önce adaylığımı açıklama gereği duydum. Hak etmediği gibi Bursaspor, yıllardan beri ekonomik sıkıntılardan kurtulamıyor. 2 seneden beri de Bursaspor'un içinde olduğumdan dolayı bu olaylar beni çok üzdü" dedi.

"ERTUĞRUL SAĞLAM'IN İSTEDİĞİ OYUNCUYU ALACAĞIZ"
Başkan olması durumunda yaklaşan transfer döneminde Ertuğrul Sağlam'ın istediği bütün futbolcuları alacaklarının altını çizen Çelik, "Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncuları Bursaspor'a kazandıracağız. Birinci hedefimiz bu. İkinci hedefimiz ise yönetimde paylaşımcı, kamuoyunda şeffaflığı sağlamaktır. Üçüncü hedefimiz ise ekonomik özgürlüğü olmayan bir kulübün başarılı olamayacağını bildiğimiz için Bursaspor'u ekonomik özgürlüğüne kavuşturacağız.

İki senedir Bursaspor'un içinde biri olarak, Bursaspor'un nelere ihtiyacı olduğunu, bu sıkıntılara karşı neler yapılması gerektiğini çok iyi bilen biriyim. Önümüzdeki hafta bunların hepsini açıklayacağım. Şu ana kadar yönetimde olmak için müracaat eden 50 kişiye yakın arkadaşımız var. Fakat biz tam anlamıyla 15 kişilik listeyi kesinleştirmedik. Ben her şeyden önce herkesin ayağına gideceğim. Bursarpor'un menfaati için gerekirse Gemlik'e, gerekirse Keles'e, gerekirse Orhangazi'ye ve gerekirse de Uludağ'a gideceğim ve Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda 1 lira için çabalayacağım" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 18:09:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?