2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'da Ali Karasu başkan seçildi

Bursaspor'un 23.Başkanlığı'na Ali Karasu seçildi. Olağanüstü kongrede kullanılan 785 oyun 394'ünü alan eski yöneticilerden Ali Karasu başkanlığa seçilirken, rakibi Mesut Mestan 355 oyda kaldı. 

Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki kongre saat 23.50 sıralarında sona erdi. Hayli çekişmeli geçen kongrede 785 delege oy kullandı. Oyların 394'ü seçimlere beyaz listeyle katılan Ali Karasu'ya çıkarken, 355'i ise yeşil listeyle seçimlere giren Mesut Mestan'a, 25'i ise turuncu listeyle yarışan İskender Kaya'ya verildi. 11 oy ise geçersiz ve boş çıktı. 

Divan başkanı, Ali Karasu'nun başkanlığını ilan ederken, 3 başkan adayı da sonuçların açıklanmasının ardından elele vererek basın mensuplarına poz verdiler. Kısa bir açıklama yapan Başkan Ali Karasu, işlerinin zor olduğunu belirterek, "Bu kulübü elele, birlik ve beraberlik içinde yöneteceğiz. Özlenen Bursaspor'u oluşturacağız. Bursaspor'u hakettiği yere taşıyacağız. Adaletli, katılımcı bir Bursaspor oluşturacağız. Bize inananları mahçup etmeyeceğiz. Bana oy veren, vermeyen herkesin başkanı olacağım" dedi. 

Öte yandan, Ali Karasu'nun yönetiminde yer alan Ekrem Senal ise, Avrupa Ligleri'nde mücadele eden Afrikalı bir golcü futbolcuyu Bursaspor'a getirmek için ikna aşamasında olduklarını, maddi konuda anlaştıklarını söyledi.
Ali Karasu'nun yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Osman Çelik, Aziz Demirkakan, Ekrem Senal, Tarık Gökçen, Levent Yavaş, Kani Kudu, Necmettin Kocaman, Miraç Şimşek, Zekeriya Ünaldı, Nihat Akınoğlu, Kamil Dalgıç, Mehmet Tahir Evran, Turgut Özkan, Emir Cemal Beşkardeş."
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 01:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.FAİH DURMUŞ IP: 85.108.19.xxx Tarih : 1.06.2007 22:16:27
BU MİRAÇ ŞİMŞEK RİZELİ ZEKARİYA ÜNALDI KÜTAHYALI ALİ KARASU KİLİSLİ KİM BURSALI?