3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor'da beraberlik üzüntüsü

Bursaspor Basın Sözcüsü Turgay Dursun, bu hafta oynadıkları ve 0-0 biten Antalyaspor maçında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi. 

Bursaspor Basın Sözcüsü Turgay Dursun, cuma akşamı oynanan maçta her iki takım futbolcularının da göze hoş gelen futbol sergilemediğini, özellikle Antalyaspor'un öncelikle Bursaspor'a futbol oynatmamayı planladığını, bu planını da sahada çok iyi uyguladığını söyledi. "Hava şartları da futbolu olumsuz etkiledi" diyen Dursun, yine de bir kaç pozisyon ürettiklerini, ancak bunları değerlendiremeyince takımların sahadan 1'er puanla ayrıldığını kaydetti. Turgay Dursun, taraftarların her zaman olduğu gibi takıma inanılmaz destek verdiğini anlatarak, "Galip gelmek isterdik ama olmadı. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız. Maçın küfürsüz, Fair-play kuralları çerçevesinde geçmesi galibiyetten daha önemli. Antalyasporlu yöneticiler ilk yarıda bizi çok iyi ağırlamıştı. Biz de aynı şekilde karşılık vermeye çalıştık. Sporun ruhu da bu zaten" diye konuştu.
Son haftaların formda oyuncusu Pancu, De Souza ve Hasan'ın, kart cezaları yüzünden Antalyaspor karşısında forma giyemediğini hatırlatan Dursun, "Özellikle Pancu ve De Souza, hücumda etkili oyuncular. Eksikliklerini hissettik doğrusu. Gerçi sahaya 11 kişi çıkıyorsun, bunlar bahane olmamalı. Yine de oyuncularımızın kart konusunda daha dikkatli olması gerekiyor" dedi.
Dursun, Sivaspor ile hafta sonu yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 14:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?