3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor'da galibiyet sevinci

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında net bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bu galibiyetin sevincini taraftarlarımız ile paylaşıyoruz" dedi.

İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, "Güzel bir galibiyet aldık. İkinci yarının ilk maçında kendi evimizde istanbul Büyükşehir Belediyespor'u net bir skorla yenmenin mutluluğunu taraftarlarımızla paylaştık. Oynadığımız pozitif oyun taraftarlarımızı daha da mutlu etti. Taraftarımızın ve kentin bu coşkusu Bursaspor'u daha iyi futbol oynar hale getirecektir. Ertuğrul hocanın göreve gelmesinin ardından takımın gösterdiği performans bizi son derece mutlu ediyor" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin kendilerini umutlandırdığını söyleyen Çavuşoğlu, "Oynanan güzel futbol bizi gelecek adına umutlandırdı, inşallah Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçını da iyi bir sonuçla kapatarak, kupada hedefimize ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Güvenç Kurtar'ın da elinde aynı kadro bulunmasına rağmen, takımın başarısızlığını eksik kadroya bağladığının hatırlatılması üzerine Çavuşoğlu, "İyi bir kaptanın görevi, dalgalı denizde, fırtınada dahi gemiyi sağ salim karaya çıkartmaktır. Bahanelerle bu iş yürümüyor. Ertuğrul hocamız bunu yaptı. Kadro, ekibimiz, futbol takımımız gayet iyi. Mazaret üreten değil, sıkıntıları çözme adına hedefleri olan hocaların başarılı olması daha yüksek" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çavuşoğlu, "Transfer son dakikaya kadar bitmez, ancak ligler başladı. Futbolcu alıp da oynatmadıktan sonra transfer yapmanın anlamı yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 13:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?