1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursaspor'da hazırlık devam ediyor

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Teknik Direktör Raşit Çetiner nezaretinde yapılan antrenmana izinli olan Ömer Kaplan ve Rumen futbolcu Pancu ile eşi doğum yapacak Burak Akdiş katılmadı. 

Antrenman öncesi Teknik Direktör Raşit Çetiner, oyuncularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Yeşil-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Serkan Kurtuluş ve Ömer Aysan Barış, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yeşil-beyazlı futbolcu İbrahim Dağaşan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Süper Lig'de ilk kez mücadele edeceğini belirterek, "Nevşehir kampında çok iyi çalıştık. Kampta yeni transferler takıma uyum sağladı. Şu an çok iyi bir konumdayız. İnşallah bu çalışmamızın meyvesini ligde alırız. Sezona iyi bir başlangıç yapmak ve ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İlk kez Süper Lig'de mücadele edeceğim. Bursaspor forması giyeceğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Yeni transferlerden Cumhur Bozacı ise, Nevşehir kampını çok iyi değerlendiklerini söyleyerek, "Hem moral motivasyon hem de arkadaşlık açısından çok olumlu bir kamp dönemi geçirdik. Lige nasıl başlarsak öyle devam edeceğini biliyoruz. Bu nedenle lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. 

Bursaspor ile yollarını ayıran Mehmet Türkmehmet de, fazla forma şansı bulamayacağını düşündüğü için Yeşil-beyazlı takım ile yollarını ayırdığını belirterek, "İşe profesyonelce bakmak lazım. Ayrılmam gerekiyordu. Bursaspor'da daha fazla forma şansı bulamayacağımı düşündüm. Kendime daha farklı hedefler seçmem gerekiyordu. Oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum. Hocamla ve başkan ile konuştum. Bursaspor ile anlaşarak yollarımı ayırdım. Herkese teşekkür ediyorum. Hem Bursaspor taraftarına hem de arkadaşlarıma Süper Lig'de başarılar diliyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2006 Çarşamba 01:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?