6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'da hedef 3 puan

BURSASPOR KISA HEDEFLERLE SONUCA ULAŞMAK İSTİYOR

Bursaspor'un altyapıdan sorumlu yöneticisi Necmettin Kocaman, Diyarbakırspor maçından 3 puan çıkarmayı hedeflediklerini söylerken, camianın her türlü sıralamayı kaldıracak ve taşıyacak güçte olduğunu söyledi.

Cumartesi günü Diyarbakır'da önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Bursaspor'un altyapıdan sorumlu yöneticisi Necmettin Kocaman, "Puana ihtiyacı olan iki takımın arasındaki maçın çok güzel geçeceğine inanıyorum. Türkiye'ye çok zevkli bir maç izleteceğimizi umut ediyorum" dedi.

Bursaspor'da ne başkanın, ne yönetimin, ne de Ertuğrul Sağlam'ın şampiyonluğu telaffuz etmediğini dile getiren Kocaman, "Bizler tüm maçları kazanmak istiyoruz. Hedef bizi nereye götürürse oraya kadar çıkacağız. Kısa vadede ilk planımız Diyarbakırspor maçından 3 puan almak. Sıralama bizi nereye götürecekse de bizler onu kaldıracak ve taşıyacak bir camiayız. Önemli olan maçları kazanmamız" diye konuştu.

Bursaspor altyapısının başarısını Ertuğrul Sağlam ile daha da yukarılara çıkartığını ifade eden Kocaman, "En iyi dönemlerimizi yaşıyoruz. 4 akademi takımımız da tarihinde ilk defa Türkiye şampiyonalarına katılıyor. Zaten altyapıdan gelen 5-6 tane oyuncumuz var. Türkiye'nin gündemini meşgul eden Sercan, Volkan, Ozan var. Bunlar altyapımızdan çıkan oyuncular" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 10:55:03
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 14:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?