3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor'da hedef 40 puan

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Antalyaspor, Sivasspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından 7 puan alıp kendilerine hedef koyacaklarını belirterek, "Öncelikli olarak 40 puan barajını yakalayıp kendimize hedef belirlemek istiyoruz. Fenerbahçe maçından sonra UEFA Kupası hedefinden bahsedebiliriz" dedi.
Cuma günü sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Orhan Özselek Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. İpekoğlu, Antalyaspor maçının zor geçeceğini, Kırmızı-beyazlı ekibin 4 haftadır maçlarının tamamını kazandığını hatırlatarak, "Güzel maç olacağı düşüncesindeyim. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Sıkıntılarımız var. Pancu, De Souza, Hasan kart cezalısı. Sakat arkadaşlarımız var. Şu anda kadromuzdaki 17 kişi ile hazırlanıyoruz. Maç kadrosuna PAF Takımı'ndan bir kişi alacağız" dedi.
Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu, maçın zor geçeceğini anlatan İpekoğlu, "Moral ve motivasyonla gelecekler. Biz de 2 haftadır kazanıyoruz. İçeride oynayacağımız Antalyaspor maçını kazanmak düşüncesiyle sahaya çıkacağız. Saha içinde ne olacağını futbolcularımız belirleyecek. Bizim hedefimiz 40 puan. Sezon sonuna kadar 40 puan değil. Öncelikle 40 puan barajını yakalayıp kendimize hedef belirlemek istiyouz. Şu anda 32 puanımız var. Hem altlarla hem üstlerle puan farkı yok. Baraj önemli. Hedefimizi konuşmak için de erken. 40 puanı yakalamadan hedef belirlemek sözkonusu değil. Önümüzde Antalyaspor, Sivasspor ve içerideki Fenerbahçe ve Konyaspor maçları var. İnşallah Fenerbahçe maçından sonra hedef belirleriz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINDAN SONRA UEFA'DAN BAHSEDERİZ"
İpekoğlu, Fenerbahçe maçından sonra UEFA hedefinden bahsedebileceğini ifade ederek, "Fenerbahçe maçından sonra oturup hep birlikte hedefimizi sizlere söyleriz. Kümede kalmayı garantiledikten sonra UEFA'dan bahsedelim. Tabii ki beklentilerimiz var. Bursaspor olarak bulunduğumuz konumdan daha yukarıda bitirmek istiyoruz. Matematiksel olarak bir takım verileri almak lazım. Ondan sonra hedefi belirleriz. Biz 3 maçtan 7 puan almak istiyoruz. İstediğimiz sonuçları çıkarırsak iyi olur. Eğer bu 7 puanı çıkarırsak, oturup hedefi koyarız. Önümüzdeki 3 haftada başarılı olursak, hedefler kendiliğinden daha yukarı olacaktır" şeklinde konuştu.

"SAKARYA GALİBİYETİNİ SEYİRCİMİZE ARMAĞAN ETTİK"
İpekoğlu, Sakaryaspor galibiyetini taraftara armağan ettiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Antalyaspor maçında en ufak bir problem çıkacağını düşünmüyorum. Bu maç da 6 puan değerinde. Çaykur Rizespor maçında taraftarımızın inanılmaz bir desteği vardı. 6 puanlık maçın sonuncusu Antalyaspor karşılaşması. Kazanırsak bizim açımızdan birçok şeyi halletmiş olacağız. Taraftar da ona göre davranacaktır. En ufak bir olayda seyircisiz oynama cezası alacağız. Taraftarımız da bunu düşünüyordur."
İha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 08:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?