2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'da kongre ertelendi

Bursaspor'da bugün yapılması planlanan olağanüstü kongre, çoğunluk sağlanamadığı için 15 Ekim Pazartesi gününe ertelendi.

Sadece 5 kişinin katıldığı kongre, 15 Ekim Pazartesi günü çoğunluğa bakılmaksızın gerkçekleştirilecek.


Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kongrenin ilk toplantısına bin 454 üyeden üyeden sadece 5'i katıldı. Kongre, 880 kişilik salt çoğunluk sağlanamadığı için 15 Ekim Pazartesi gününe ertelendi. Bu kongrede ele alınacak tüzük değişikliği de gerekli bin 173 üye gelmediği için yapılamamış oldu. 15 Ekim Pazartesi günü yapılacak ikinci toplantıda kongre, çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.


Diğer yandan Bursaspor Başkanı Ali Karasu, kongrenin iptal olmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Genel Kurul öncesi olup bitenleri büyük bir sabırla izlediğini belirten Karasu, "Şu ana kadar olan tablo gösteriyor ki, birileri Bursaspor'la ve üyelerle yine istedikleri gibi oynamaya başlamışlar. Genel kurul için ilk oturum günü olan 8 Ekim Pazartesi günü bu kadar üyenin iradesini hiçe sayarak gazete ilanları ile oturumun 15 Ekim'de yapılması gerektiğinin söylenmesi ile ilk oturuma adeta kimsenin
gelmemesi sağlanmıştır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 00:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?