2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'da kongreye doğru

Bursaspor'da yarın yapılacak olan kongre öncesi, başkan adaylarından Mesut Mestan'ın listesinde bulunan Lütfü Ulukardeşler ile Aziz Eren listelerden isimlerinin silinmesini talep etti. 

Bursaspor'da yarın yapılacak olan kongre öncesi yeni tüzük gereği başkan adayları Levent Kızıl ve Mesut Mestan, dün yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu Başkanlığı'na sundu. 

Mesut Mestan'ın yönetim kurulu aday listesinde bulunan Aziz Eren ve denetleme kurulu yedek listesinde isimlerini gören Lütfü Ulukardeşler, Kulüp Divan Başkanlığı'na geçtikleri faksla isimlerinin listeden çıkartılmasını istediler. Aziz Eren, işlerinin yoğunluğu sebebiyle yer almayacağını açıkladı. 

Lütfü Ulukardeşler ise kendisinin dışarıdan destek vereceğini daha önce bildirmesine rağmen isminin haberi olmadan Bursaspor'un resmi internet sitesinde liste içerisinde yayınlanmasına üzüldüğünü belirtti. 

Öte yandan bir açıklama yapan Bursaspor'un yeni transferi Sinan Kaloğlu'nun menajeri Tamer Özçam ise, Sinan Kaloğlu'nun başka kulüpler ile görüşmelerinin sürdüğü hakkında basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Sinan Kaloğlu'nu diğer kulüplerin istediğinin doğru olduğunu belirten Özçam, Bursaspor ile her konuda anlaştıklarını ve verdikleri sözden dönmeyeceklerini ifade etti.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 16:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?