4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor'da listeler hazır

Bursaspor'da yaşanan kongre sürecinde, 3 başkan adayı da listelerini Divan Kurulu'na teslim etti.

Özlüce Tesisleri'ne gelen Bursaspor'un başkan adayları İbrahim Yazıcı, Osman Çelik ve Lemi Keskin Divan Kurulu'na listelerini teslim etti.
Kendilerine müracaat eden 3 başkanın listelerini aldıklarını ifade eden Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, "Bursaspor için hayırlı olsun dilekleriyle listeleri kabul ettik. Biz divan olarak renkleri belirledik. Buna göre İbrahim Yazıcı beyaz, Osman Çelik yeşil, Lemi Keskin ise turuncu oy rengi ile yarışacak" dedi.

"BİZ KİMSEYE KARŞI ADAY DEĞİLİZ"
Listesini teslim ettikten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bursaspor Başkan Adayı ve 2. Başkanı Osman Çelik, "Bursaspor için hayırlı olsun. Biz kimseye karşı aday değiliz. Tamamen Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda aday olduk. Bunda başka şeyler aramak doğru olmaz. Kendime, tecrübeme güvenerek, Bursaspor'u ekonomik anlamda daha başarılı yerlere getireceğime inanadığım için aday oldum, listemi verdim. Yüzde 40 değişiklik olacak şekilde listeyi verdim. Şu anki listede 7 kişi kesin geri
kalanları değişecek" diye konuştu.

İBRAHİM YAZICI'NIN LİSTESİ
Bursaspor Başkanı ve başkan adayı İbrahim Yazıcı'nın yönetim kurulu asil listesinde şu isimler yer alıyor:
"Erkan Kamat, Kemal Kirevetözen, Rahmi Sezgin, Yüksel Çolak, Hasan Halit Acar, Murat Eroğlu, Recep Acar, Rdıvan Özkan, Ejder Kale, Ahmet Tan, İsmail Saygaç, Tuncay Selmen, Süleyman İskenderoğlu, Mustafa Asığ"

OSMAN ÇELİK'İN LİSTESİ
Bursaspor 2. Başkanı ve Başkan Adayı Osman Çelik'in listesi ise, "Ali Cakalıoğlu, Hasan Altınsu, Levent Akyapak, Muhittin Kırcal, Levent Dizdar, Abdülkadir Kargılı, Habil Duran, Ali Turan, Talip Aynıgül, Zekeriya Birkan, Mustafa Cerit, Recep Aydın, Halil Yılmaz ve Yahya Bahadır"dan oluşuyor.

LEMİ KESKİN'İN LİSTESİ
Başkan adayı Lemi Keskin'in listesinde ise "Erkut Dikici, Murat Manas, Nejat Çölek, Hüseyin Kara, Necati Ceylan, Caner Sütman, Erol Aybaras, Recai Düzce, Ferhat Ocak, Ali Murat Şağban, Ali Büyükkurt, Halit Örgüt, Erhan Başoğlu, Nedim İmren" isimleri yer aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 10:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?