2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'da Miller farkı

BURSASPOR'DA KENNY MILLER FARKI

Bursaspor'a devre arasinda transfer edilen Iskoc golcu Kenny Miller, dun aksamki galibiyette buyuk rol oynadi.

Attigi klas golle Bucaspor aglarini havalandiran Kenny Miller Yesil-beyazli forma ile ciktigi 6 macta 3 gol kaydetmis oldu. Yesil-beyazli taraftarlar, bu tarz bir golun Turkiye'de ender goruldugu yorumunu yaptilar.

Yesil-beyazli takim gecen hafta Gaziantepspor karsisinda farkli maglubiyetin ardindan Bucaspor galibiyeti ile moral buldu. Zirveden kopmadigini ispatlayan Yesil-beyazlilar Bursa'ya mutlu bir sekilde dondu. Bursaspor'a devre arasinda katilan Iskoc golcu Kenny Miller, Ertugrul Saglam'in da vazgecilmez golcusu olurken Bursaspor Kenny Miller'in gol attigi 3 macta da 2'ser gol atarak galip geldi. Kenny Miller'in gol atamadigi diger 3 macta ise 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldi.

Yesil-beyazli takim, Kenny Miller'in 1'er gol attigi maclarda sahasinda Galatasaray'i 2-0, Sivasspor'u 2-1 ve deplasmanda Bucaspor'u 2-0 yendi. Bursasporlu taraftarlar ise forum sitesinde yaptiklari yorumlarda onundeki Bucasporlu defans oyuncusunu cok sik bir hareketle gecerek klas bir vurusla topu kalecinin solundan filelerle bulusturan Miller'a ovguler yagdirdi. Golun keyfini cikaran Bursaspor taraftarlari, bu tarz bir golun Turkiye liglerinde ender goruldugu ifade etti.

SERCAN RUSYA'YA MI GIDIYOR?

Ote yandan sakat oldugu icin kadroya alinmayan Sercan Yildirim'in Rusya'ya gittiginin one surulmesi kafalarda soru isareti birakti. Moskova'ya giden genc yildiz Ataturk Havaalani'nda goruntulenirken, taraftarlar Sercan'in tatile degil de transfer gorusmesi icin yurtdisina gittigini one suruyor.

BURSASPOR'DA KENNY MILLER FARKI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 14:17:02
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 14:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?