6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'da moraller yerinde

BURSASPOR'DA MORALLER YERİNDE

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Bursaspor, önümüzdeki hafta kendi evinde karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Haftayı maç yapmadan 3 puanla geçirecek olan yeşil beyazlı futbolcular ve camia Ankara'dan gelecek sevinçli haberleri bekleyecek.

Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerindeki antrenman neşeli başladı. Futbolcular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, basın mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Hafif sakatlıkları bulunan Yenal, Iglesias, Tuna ile hastalığı bulunan Volkan Şen takımdan ayrı çalıştı. Dün oynanan Sakaryaspor maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise ayak tenisi oynadı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Mustafa Keçeli ve Hüseyin Çimşir'den oluşan ekip turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

 

Öte yandan eski Beşiktaşlı futbolcu, teknik adam Feyyaz Uçar da Özlüce'de Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve oyuncularını ziyaret edip başarılar diledi.

Haftayı stressiz bir şekilde 3 puan alarak kapatacak olan Yeşil-beyazlı futbolcular, televizyon karşısına geçerek Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşmasından sevindirici haberleri bekleyeceklerini söylediler.

Bursaspor'un bundan sonraki antrenmanlarının basına kapalı gerçekleşeceği öğrenildi.

BURSASPOR'DA MORALLER YERİNDE
BURSASPOR'DA MORALLER YERİNDE
BURSASPOR'DA MORALLER YERİNDE
BURSASPOR'DA MORALLER YERİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:23:00
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?