4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor'da moraller yerinde

Bursaspor Avusturya'da kondisyon depoluyor.

Yeşil beyazlı futbolcular kampın 5. günündeki sabah antrenmanında, Bad Tatzmansdorf kasabasının kırsal alanında kondisyon depolayıcı koşular yaptı. Bursaspor'un yeni transferleri kondisyonlarıyla göz doldurdu.

Yaklaşık 1 saat boyunca polar saatler ile koşan yeşil beyazlılar akşam saatlerinde yapacağı günün 2.antrenmanı ile hazırlıklarını sürdürecek.Bursaspor yarın Avusturya 3.lig takımlarından GAK Graz ile TSİ 19:30`da ilk hazırlık maçını yapacak
Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, Avusturya kampının sorunsuz devam ettiğini söyledi.

Yeni transferlerin takıma çok çabuk adapte olduğunu ifade eden Koç, "Mevcut kadroyu korumak da ayrı bir transfer işidir.Zaten zengin bir kadroya sahiptik ve yeni transferlerin bu uyumu bizleri son derece sevindirdi. 2009-2010 sezonu için çekmiş olduğumuz fikstüre baktığımızda geçen sezon gibi iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Cuma günü Avusturya’ya gidip hafta sonu yapılacak olan hazırlık maçlarını da yerinde izleyeceğiz. İnşallah başarılı bir kampın ardından zirveye koşan hazır bir takım haline geleceğiz. Bursaspor bu sezon çok farklı olacak.” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 18:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?