2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'da parola 3 puan

BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ortaya koyacakları mücadele ve alacakları skor ile zirve yarışında bir üst seviyeye çıkmak istediklerini belirterek, "Futbolcularımız geçen sezon aldığı sorumluluğu yine alıp bizi sevindireceklerdir" dedi. Sağlam, Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren'in samimiyetine inandığını da bildirdi.

Galatasaray maçı öncesinde IKEA alışveriş merkezinde düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplayan Ertuğrul Sağlam, "İkinci yarının başlangıcı ile bizim ve Trabzonspor'un kaybettiği puanlar ligin zirvesini iddialı hale getirdi. Bu haftada Spor Toto Süper Ligi'nde zirve yarışını çok yakından ilgilendirecek karşılaşmalar var. Bu yoğunluk içinde kendi sahamızda uzun bir aradan sonra oynamanın keyfine varacağız. Ortaya koyacağımız mücadele ile alacağımız netice ile zirve yarışında iddiamızı biraz daha

üst seviyeye çıkartmak isteyeceğiz. Uzun bir zamandan sonra taraftarımızın önünde oynamak bizi heyecanlandırıyor. Taraftarımızın stadı hınca hınç doldurup coşkuyla desteklemeleri bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın başlangıç düdüğünden bitişe kadar şampiyon takımın şampiyon taraftarı gibi davranmaları çok iyi olur" diye konuştu.

"FUTBOLCULARIMIZ TEKRAR BİZİ SEVİNDİRECEKLERDİR"

Galatasaray'ın zirve yarışında iddiası olmadığı gerçeğinin ortada olduğunu ifade eden Sağlam, "Onlar da ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptılar ve bu seriyi sürdürmek isteyeceklerdir. İyi takviyeler yaptılar. Haftasonu güzel bir maç bizi bekliyor. Biz de iyi bir skor ile ayrılmayı düşünüyoruz. Futbolcularımız geçen sezon aldığı sorumluluğu tekrar alıp hepimizi sevindireceklerdir" şeklinde konuştu.

"METE DÜREN'İN SAMİMİYETİNE İNANIYORUM"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren'in bazı gazetelerde hakkında yer alan iddialarının hatırlatılması üzerine ise Sağlam, "Mete bey bana bir mesaj çekti. Samimi bir mesajdı. Kendisi, 'Böyle bir açıklama yapmadım. Senin başarılarından gurur duyuyoruz' dedi. Mete bey çok saygı duyduğumuz bir insan. Onun ağzından ben bunları duyduktan sonra farklı birşey söyleme gereği hissetmiyorum. Geçtiğimiz sezon özellikle şampiyonluk sürecinde, bizi sıkıntıya sokmak adına açıklamaları duyuyorduk, hala da duyuyoruz. Biz

bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz bugüne kadar futbol ahlakımızdan taviz vermedik. Toplum üzerimizdeki saygınlığımızın üzerine birşeyler koyarak arttırdık. Biz dürüst davrandığımız için insanlar bizi sevdi" açıklamasında bulundu.

"VOLKAN BİR HAFTADIR TAKIMA MOTİVE OLMAYA BAŞLADI"

Volkan Şen konusunun hatırlatılması üzerine ise tecrübeli teknik adam, "Şu anda takımımıza katmak istediğimiz bir oyuncu yok. Bugün ya da yarın takımdan bir kaç oyuncu ayrılabilir ama bizim ihtiyacımız olan ve katkı yapacağına inadığımız oyunculardan değil. Yani Volkan Şen değil. Volkan Şen'le ilgili dönem dönem açıklama yapmaya edvam ediyoruz. Volkan, Sercan, Ozan, Serdar dahil olmak üzere hiç bir oyuncu ayrılmayacak. Volkan Şen'le ilgili bir takım sıkıntılar yaşadık. Bir hafta 10 gündür olayı iyi

yaşamaya, iyi motive olmaya başladı. Her geçen gün antrenman performansı iyi seviyeye geliyor. Volkan Şen eski kimliğine bürünüp takıma katkı yapacaktır" dedi.

"KENNY MİLLER'DAN ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR"

Glasgow Rangers'dan transfer edilen Kenny Miller'in kariyerli bir oyuncu olduğunu ifade eden Sercan Yıldırım ise, "İnşallah takıma katkı sağlayacaktır. Ondan alacağımız şeyler tabiki vardır. Özellikle gol vuruşlarım eleştiriliyor. İnşallah ondan öğrenip sizi mutlu ederiz" şeklinde konuştu.

Geçen hafta önemli bir 3 puanı kaçırdıklarını söyleyen Yıldırım, "Bu hafta zorlu bir maç bizi bekliyor. Kasımpaşa maçı prova oldu. Kupa için üzgün olduğumuzun herkes farkındadır. İnşallah Galatasaray maçına iyi konsantre olup o maçtan mutlak 3 puan almak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda iyi ilerliyoruz, inşallah ikinci şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

"3 PUANDAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Galatasaray karşısında 3 puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını belirten Bekin Ozan Has ise, "Konya'da bıraktığımız 2 puanı Galatasaray maçında telafi etmek istiyoruz" dedi.

Ligin ikinci yarısının başında yaşanan sürpriz neticeler ile ilgili olarak ise Bekir Ozan, "Düşmeye oynayan takımlar canla başla mücadele ediyor. Böyle skorların çıkması normal bunlara alışmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda da puan kayıpları olacaktır" açıklamasını yaptı.

PENALTI ATIŞINA BEBEK SÜRPRİZİ

Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcular Sercan Yıldırım ve Bekir Ozan Has'a alışveriş merkezinde bulunan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, Sağlam ve futbolcular ile fotoğraf çektirmek ve imza alabilmek için kıyasıya yarıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise en çok bebekler ile ilgilendi. Futbolcular ve Ertuğrul Sağlam daha sonra gol krallığı için penaltı çekti. Ancak bu sırada sahaya giren minik bir bebek Sağlam ve futbolcuların karşısına durunca salon kahkahaya boğuldu.

 

BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
BURSASPOR'DA GALATASARAY KARŞISINDA PAROLA 3 PUAN
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2011 Perşembe 16:00:04
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 18:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?