6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'da sevinç dorukta

BURSASPORLU FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşan lider Bursaspor'da 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Gaziantepspor maçında dengeli güzel bir oyun çıkardıklarını söyleyen Kaptan Ömer Erdoğan, "Golü kimin atması hiç önemli değil. Bu sezon kalecimiz dahil her mevkide oynayan arkadaşlarım gol attı. Takım oyununu sahaya yansıtmak istiyorduk. Volkan'ın ilk golde payı çok büyük. İçeride oynuyoruz. 1 puan farka düşünce baskı artıyor. Zaman zaman çok sıkınca kendimizi kasıyoruz. Golü bulduktan sonra özellikle ikinci yarı daha dengeli oynadık. Gerçekten güzel bir maç oldu ve güzel bir şekilde bitirdik. Rakiplerin

maçlarını izleyeceğiz. Ondan sonra Galatasaray maçına hazırlanacağız, umarım oradan da güzel bir sonuçla döneriz" dedi.

Gaziantepspor karşısında takım olarak çok iyi oynadıklarını ve sahadan çok arzuladıkları 3 puanla ayrılmayı bildiklerini söyleyen maçın yıldızı Volkan Şen ise, "Güzel bir galibiyet elde ettik. 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız. Takımın yıldızı olduğuma katılmıyorum. Takım olarak çok iyi oynadık. Biz bu seviyeye takım oyunuyla geldik" diye konuştu.

Forvet oyuncusu Turgay Bahadır ise Gaziantepspor maçından alınan galibiyetle 65 puanı yakaladıklarını hatırlatarak "İlk yarının sonlarına doğru golü bulmamız çok önemliydi. Maç pozisyon bulup 0-0 bitebilirdi. Gençlerbirliği karşısında yaşadığımız şanssızlığı bugün üzerimizden attık. İlk yarının sonlarına doğru golü bulduğumuza çok sevindik. İkinci yarıya moralle başlayıp golün de etkisi ile rahat oynamaya başladık. Biz arkadaşlarımız ile buraya kadar getirdik. Çok iyi oynuyoruz, çok iyi mücadele

sergiliyoruz. Biz bunu başarmak istiyoruz. Tüm Türkiye duysun. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz" şeklinde kaydetti.

Taraftarlar ile gurur duyduğunu hatırlatan genç forvet Sercan Yıldırım, "Taraftarlarımızı izlerken ben çok gururlanıyorum. Başarıya yıllardır hak ediyorlardı. Bu sezon onların istediği başarıyı getirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah sonu mutlu biter ve şampiyonluğu onlara hediye ederiz. Bu başarıda onlarında % 50 payı var" dedi.

Tecrübeli oyuncu Ali Tandoğan ise rakibin arzulu oyununa rağmen önemli bir pozisyon vermeden kazandıklarını söyledi. Tandoğan, "Antep takımı epey istekli ve arzuluydu. Maçın geneline baktığınızda çok fazla pozisyon vermedik. Bizim galip gelme zorunluluğumuz olduğu için bir kaç kez kontra atak yedik. Hücumda iyi işler yaptık. Birçok gol pozisyonuna girdik. Gollerde Allah'ta bize yardım etti. Arkadaşlarımı kutluyorum. Seyircilerimize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 13:40:05
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 15:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?