2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'da sinirler gergin

Bursaspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle saat 18.00'de yapılması planlanan antrenmana çıkmadı.

Futbolcularla 1 saatlik bir görüşme yapan Başkan Ali Karasu tesislerden sinirli bir şekilde ayrılarak, olayla ilgili tutanak tutulmasını istedi.


Kulüp Başkanı Ali Karasu, antrenman öncesi saat 17.30'da Vakıfköy Orhan Özselek tesislerinde futbolcularla bir araya geldi. Görüşme sonrası Yeşil-beyazlı futbolcular, saat 18.00'de yapılması planlanan antrenmana çıkmadı.

Teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardımcıları, antrenman saatinde sahaya gelerek yaklaşık 1.5 saat futbolcuları bekledi. Toplantının ardından Başkan Ali Karasu sinirli bir şekilde tesislerden ayrıldı. Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Karasu bir kulüp yetkilisini yanına
çağırarak, "2. Başkan Osman Çelik ve arkadaşları ödeme yapmak için namus sözü verdi. Ama ödeme yapılmadı. Futbolcular antremana çıkmıyorlar, tutanak tutun" dedi.


1.5 saat antreman sahasında bekleyen teknik direktör Bülent Kormaz ise basın mensuplarından dışarıya çıkmalarını istedikten sonra, futbolcularla görüşme yaptı. Tesislerdeki gergin bekleyiş devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 22:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?