2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'da şok transferler

Bursaspor, daha önce anlaşma sağladığı Romen futbolcular Daniel Pancu ve Cornel Frasineanu ile sözleşme imzaladı. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 3 sezondur Yeşil-beyazlı formayı giyen Frasineanu, vatandaşı olan yeni transfer Pancu ile birlikte sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Cornel Frasineanu, yeniden Bursaspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Geçen sezona göre bu yıl daha iyi bir performans göstermek istiyorum. Takıma birçok yeni arkadaş katıldı. Arkadaşlarımızla en kısa sürede kaynaşıp birbirimizi iyi tanımamız gerekiyor. Hazırlık kampını en iyi şekilde geçirip sezona güzel başlamak istiyoruz" dedi. 

Yeni transfer Pancu ile Rapid Bükreş takımında birlikte forma giydiklerini söyleyen Frasineanu, "Pancu, çok kaliteli bir futbolcu. Bize ve takıma çok büyük katkısı olacaktır" diye konuştu. 

Daha sonra söz alan Pancu da Kulüp Başkanı Levent Kızıl'ın Bükreş'e kadar gelerek kendisine Bursaspor'un hedeflerini anlattığını ve ikna ettiğini belirterek, "Öncelikli hedefim, geçtiğimiz yıllardaki performansımı göstererek Bursaspor'a en üst düzeyde katkı yapmak ve Bursaspor'u ligde en üst sıralara taşımak. Bursaspor taraftarını çok iyi biliyorum. Beşiktaş'ta oynadığım dönemde Beşiktaşlılar beni çok sevmişlerdi. Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginlik beni hiç ilgilendirmiyor. Benim hedefim Bursaspor'a olabildiğince katkı sağlamak" dedi. 

Romen futbolcular, imzanın ardından Yeşil-beyazlı formayla basın mensuplarına poz verdi.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 21:15:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer IP: 88.240.173.xxx Tarih : 2.07.2006 23:23:53
tesekkurler baskanımız