6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'da Stepanov şoku

BURSASPOR'DA STEPANOV ŞOKU

Bursaspor, ligde üst üste alınan 3 galibiyetin ardından Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam ederken, antrenman çalışmalarında ikili mücadeleye giren Stepanov dizinden sakatlandı.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Yeşil-beyazlı takım, sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam etti. Özlüce Tesisleri'nde yapılan ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 3 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, ilk önce 5'e 2 pas pres oyunu, daha sonra çift kale maçla devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, teknik direktör Sağlam, oyuncuları hata yapmamaları

konusunda uyardı.

Çift kale maçta futbolculara sık sık taktikler veren Sağlam, bazen oyuna kendisi de dahil olarak futbolcularla birlikte hareket etti. Girdiği ikili mücadele sonucu dizinden sakatlanan Stepanov ise doktorların müdahalesinin ardından antrenmanı terk etti. Stepanov'un durumunun yapılacak kontrolllerin ardından kesinleşeceği bildirildi.

Yeşil-beyazlı takımın yeni transferi Gustav Svensson da çalışmaya katıldı. Koşu çalışması ve 5'e 2 pas pres çalışması yapan oyuncuyu Sağlam, futbolcularla tanıştırdı. Futbolcu daha sonra ülkesine gitmek için antrenmandan ayrıldı. İzinli olan kaleci Dimitar Ivankov ise antrenmana katılmazken, milli takım kadrosuna çağrılan Sercan Yıldırım ve Ömer Erdoğan da çalışmada yer almadı.

BURSASPOR'DA STEPANOV ŞOKU
BURSASPOR'DA STEPANOV ŞOKU
BURSASPOR'DA STEPANOV ŞOKU
BURSASPOR'DA STEPANOV ŞOKU
BURSASPOR'DA STEPANOV ŞOKU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 14:05:02
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 14:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BURSA TARAFTARI IP: 78.176.196.xxx Tarih : 4.09.2010 13:06:37

inşallah stepenov sakatlıktan döner ve oynar