3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor'da yeni dönem başlıyor

BURSASPOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendileri için yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Bu dönemi iyi geçirmek zorundayız. TFF'nin verdiği bu kararı ne hak ettik, ne de bekliyorduk. Bu sıkıntılı süreçten daha güçlü çıkmamız için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Önümüzdeki sene bizim için tarihi bir sezon olacak" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde binlerce taraftar Bursaspor'un Kasımpaşa maçı antrenmanına katıldı. Yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi yaşanan olaylarının futbol tarihinde ender rastlanacak türden olduğunu söyledi. Olaylar sonucu TFF'nin cezaların ardından Bursaspor açısından yeni bir dönem başladığını ifade eden Sağlam, sıkıntılı süreci en iyi şekilde geçirmeyi hedeflediklerini

ve Kasımpaşa maçına odaklandıklarını kaydetti. Sağlam, "Önümüzdeki 2 maçlık süreci taraftarımız ve camiamızla bizi sevenleri mutlu edecek şekilde geçirmek zorundayız. Hedefimiz öncelikle Kasımpaşa maçını kazanıp, sonrasındaki Gençlerbirliği maçını en iyi şekilde değerlendirerek, camiamızın tarihi boyunca elde ettiği ikinci en iyi sonucu alıp sezonu kapatmaktır. Bizi seven insanlara güvenimiz tamdır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni bir sezon başlayacak. Başkanımızla bu konuyu oturup değerlendirdik.

Önümüzdeki sene, bu seneden daha güçlü bir Bursaspor yine ligin zirvesine oynayacak. Zirve yarışının içerisinde olacak. Oynayacağı futbol ve vereceği mücadele ile en iyi neticeleri elde edeceğiz" diye konuştu.

"GELECEK SEZON TARİHİ SEZON OLACAK"

Bursaspor'un gelecek sezon büyük başarılara imza atacağına inandığına dikkat çeken Sağlam, "Önümüzdeki sene bizim için tarihi bir sene olacak. Herkes bunun farkında. Taraftarlarımızdan ve camiamızdan ve bizi seven insanlardan bize destek olmalarını istiyoruz. Bizim önümüzde kurulan bu türlü engeller, bizim başarımızı engelleyemez. İşte taraftarın heyecanını ve coşkusunu görüyorsunuz. Gerçek Bursasporlular bunlar. Gençlerbirliği maçından başlamak şartıyla bu seyirci bizim yanımızda muhtemelen olmayacak.

Onların gücünü her zaman yanımızda hissedeceğiz. Bu süreç inşallah en iyi şekilde geçer. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"KARAR İLE İLGİLİ KONUŞMAK FAYDA ETMEZ"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği kararı bu şekilde beklemediğini söyleyen Sağlam, "Böyle bir kararı ne hak ettik, ne de bekliyorduk. Yeniden bununla ilgili konuşmak bize fayda getirmez. Bundan sonrası ile konuşmak gerek. Olaylara daha iyi bakmamız gerekir. Bu süreci de en iyi şekilde de geçirmemiz gerekir" açıklamalarında bulundu.

Sağlam, bir gazetecinin 'Son 1 haftada karşılaştığınız bu olaylar geleceğe yönelik sizi farklı düşüncelere sevk etti mi?" sorusuna ise "Bu karar beni farklı düşüncelere sevk etti. Şunu çok samimi söylüyorum. Eskisinden daha sesli ve istekli yolumuza devam edeceğiz. Benim Bursaspor'u sevenlerden bir isteğim var. Yaşananları fırsat bilip, bu sıkıntılı süreçten eskisinden daha güçlü bir şekilde çıkmanın yollarını aramamız lazım. Bu hedef uğruna şehirde bizi destekleyen herkesin eskisinde daha fazla

sorumluluk almasını istiyorum. Biz de bunu yapacağız. Eskisinden daha fazla çalışacağız. Daha fazla fedakarlık göstereceğiz. İnşallah bu sıkıntılı süreci sıkıntı olmaktan çıkarıp, Bursaspor'un geleceği açısından fırsat bileceğiz. daha güçlü bir şekilde çıkacağız. belki de bizim için çok olumlu bir gelişme olacak. Bunu içtenlik ve samimiyetle söylüyorum. Ama herkesin bu düşüncede olması gerekir" şeklinde cevapladı.

BURSASPOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
BURSASPOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2011 Cuma 20:14:01
Güncelleme :13 Mayıs 2011 Cuma 22:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?