4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor'da yüzler gülüyor

DÖRT DÖRTLÜK BURSASPOR

Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, takımın içeride ve dışarıda kazanma azmini yakaladığını belirterek, "Ortada dört dörtlük bir güzellik var buna odaklanmamız lazım" dedi.

Sivasspor, Diyarbakırspor, Manisaspor ve Denizlispor karşısında aldığı galibiyet ile 4 maçta 12 puan toplayan Bursaspor'da yüzler gülüyor. En son Denizlispor deplasmanında alınan 3 puanın sevincini yaşayan Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, "İçeride ve dışarıda 3 puan için oynuyoruz. Takımımız kazanma azmini yakaladı ve iyi mücadele ediyor. Bursa'nın bu konuda beklentileri var. İnşallah İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından da 3 puan alırız. Antalya deplasmanına da 3 puan için gideceğiz. Takımımız bunu yapabilecek kapasitede" dedi.

Yönetim ve takım olarak hedefleri olduklarını dile getiren Bölükbaşı, "Bu sene bir kupa hedefliyoruz. Ligi ise 4. veya 5. sırada tamamlamak istiyoruz. Tabi ki bu hedeflerin üstüne çıkabiliriz. Çok iyi bir takımımız var. Hocamızın kadro çıkartmakta güçlük çektiğine inanıyorum. Yedekte bekleyen oyuncularımız bile çok iyi. Artık tam bir takım olduk" diye konuştu.

Yönetim olarak 4 maçın hepsinden 3 puan çıkaracaklarını bildiklerini ifade eden Bölükbaşı, "Bu seriyi böyle tamamlayacağımızı yönetim olarak biliyorduk. Hatta biz İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor karşısında da 3 puan alacağımızın inancını taşıyoruz" şeklinde konuştu.

Ortada dört dörtlük bir güzelliğin olduğunu ve bütün Bursa'nın buna odaklaması gerektiğine dikkat çeken Recep Bölükbaşı, "Yönetim, taraftar, takım ve teknik ekip uyum içerisindeyiz. Bizden başarı bekleniyorsa şehrin dinamikleri de yanımızda olsun. Biz bu başarıyı gerçekleştirebilecek güçteyiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 12:47:03
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 13:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?