6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'da yüzler gülüyor

BURSASPOR, SİVASSPOR ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında cezası nedeniyle Sakarya Atatürk Stadında oynadığı maçta Sivasspor'u 3-0 mağlup eden Bursaspor, zirve takibini sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı oyuncular ve yöneticiler, Sivasspor karşısında alınan farklı galibiyetin ardından Bursa'dan gelen az sayıda taraftarı ile büyük sevinç yaşadı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonu yaptığı basın toplantısında ligin sonuna kadar zirve mücadelesi yapacaklarını ifade ederek, "Kazanılan büyük maçlardan sonra oynanan karşılaşmalar genelde zor geçerdi. Ayrıca Bursaspor olarak kendi taraftarı önünde daha coşkulu ve arzulu oynuyordu. Bunun tereddüdü vardı. Bu bizim için dezavantaj gibi gözüküyordu. Ancak oyuncularımızın coşkusu bu eksikliğini ortadan kaldırdı. Sivasspor kadro yapısına bakınca ligde bulunduğu konumla aynı orantılı değil.

Bu takım şartlar ne olursa olsun ortam ne olursa olsun bu zirve yarışını sonuna kadar devam ettirecek. Ve ettireceğiz de Önümüzde bir fikstür avantajı olduğu söylemiştik. Bizim takımların alınan galibiyetlerin sevincini mutluluğunu uzun süre yaşama lüksü yok. Yarından itibaren bizim için önemli olan Diyarbaspor maçını düşünmeye başlayacağız. O maç bizim için final maçı. Ondan sonra içeride Manisa ve Denizli maçını oynayacağız o maçlardan sonra bu takımı çok farklı yerlerde göreceğiz. Futbol adına çok iyi

şeyler ortaya koyduk. Gerçek anlamda iyi bir futbolcu gurubuna sahip olduğumuz mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Bursasporlu seyircilere seslenen Sağlam, "Bu karşılaşma bizim tarafsız sahada ve seyircisiz oynadığımız son maç olur. Bizim ceza almamıza sebep olanlar bundan sonra sorumlu davranırlar" diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ise kötü bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "Söylenecek bir şey yok. Maçın başından sonuna üstün olan taraf Bursaspor'du. 90 dakika boyunca biz sadece kapandık ve savunma yaptık. Bu netice doğruydu. Biz 90 dakika iki top yapamadık. Çıkışlarımız uzun topla oldu şişirme oynadık. Takımımız adına kulübümüz adına üzülüyorum. Bugün çok kötü oynadık. Bursaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Karşılaşmanın seyircisiz oynanmasının her iki takım adına dezavantaj olduğunu ifade eden Ertuğral, dolu statlarda oynamayı tercih ettiklerini kaydetti.

Bursaspor takım kaptanı Ömer Erdoğan ise "Biz seri yakalamak istiyorduk. Zor olacağını biliyorduk. Seyircisiz maçlarda konsantre zor. İyi hazırlandık. Maç sonuna kadar üstün olan bizdik haklı bir galibiyet aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bütün maçlarımızı kazanıp üst sıraları zorlayacağız" dedi.

Volkan Şen ise "Zor geçeğini biliyorduk. Dezavantajı avantaja çevirdik. Üç puanı buraya gelen taraftarlara armağan ediyoruz Hedefimiz sezon sonunda ligin ilk 3'ü arasında yer almak istiyoruz" diye konuştu.

Battala, çok önemli bir üç puan kazandıkları ifade ederek, ilk golü kendisinin attığı için mutlu olduğunu söyledi.

İbrahim, "Seyircisiz üzücü, taraftarımız önünde oynamak bizim için dezavantaj. Avantajı Kolay maç yok. 3-0 kazandık her maça galibiyet için çıkıyoruz. Götürebildiğimiz yere kadar götüreceğiz" dedi.

Turgay, bu maçın geride kaldığını ifade ederek artık önlerindeki maçları düşündüklerini kaydetti.

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız ise, "Çok kötü bir maç oynadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bursaspor iyi bir oyunla üç puan aldı. Sivasspor bu sene düşmeyecek. Biraz sabır" dedi.

Sivassporlu Keita ise kötü oynadıklarını belirterek Bursaspor'un hak etiğini bir galibiyet aldığını söyledi.

BURSASPOR, SİVASSPOR ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ
BURSASPOR, SİVASSPOR ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ
BURSASPOR, SİVASSPOR ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ
BURSASPOR, SİVASSPOR ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ
BURSASPOR, SİVASSPOR ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ
BURSASPOR, SİVASSPOR ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 17:38:02
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 23:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?