2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursaspor'dan rakibe göre sistem

Bursaspor'da Raşit Çetiner'in istifasının ardından göreve getirilen Engin İpekoğlu, bundan sonra rakibe göre sistem belirleyeceğini belirterek, "Bir hafta ilk 11'de oynayan oyuncumuzu ikinci hafta göremeyebilirsiniz" dedi.
 
Vestel Manisaspor maçında futbolcuların galibiyet inancının tam olduğunu ifade eden İpekoğlu, rakiplerinin baskılı oyunundan kısa sürede çıkıp ileride çoğalarak gol atma yoluna gideceklerini söyledi.
 
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Engin İpekoğlu, hafta sonu oynayacakları Vestel Manisaspor maçında taraftarın desteğini beklediklerini, iyi futbolu da skora yansıtıp galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi. İpekoğlu, aldığı sorumluluk gereği bir endişesinin olmadığını ifade ederek, "Futbolcu arkadaşlarımızla uzun zamandır birlikteyiz. Hepsi iyiniyetli ve kaliteli insanlar. Çok iyi futbolculara sahibiz. Onlara inandığım için görevi devraldım. Futbolcularım da inşallah yüzümü kara çıkarmaz" dedi.
 
İpekoğlu, "sistem değişikliğine gidip gitmeyeceği" ile ilgili bir soruya ise şu karşılığı verdi: "Rakibe göre sistem belirlemeyi düşünüyorum.
Takımın iskeleti var. Zaman zaman ilk 11'deki oyuncularda değişiklik görebilirsiniz. Bir hafta oynayan arkadaşımızı ikinci hafta göremeyebilirsiniz. Rakibe göre sistem belirleyip yola devam edeceğiz. Bursaspor orta sıralarda mücadele eden ve hedefi ligde ligi orta sıralarda bitirmek isteyen bir takım. Biz, gerçekleri göz önünde bulundurarak rakibe göre sistem belirleyeceğiz".
 
İpekoğlu, rakiplerinin baskılı futbol oynadığının hatırlatılması üzerine ise "Ersun Hoca'nın çalıştırdığı takımlar hep baskılı oynuyor. Çoğalıp bloklar arasında mesafeyi koruyarak atak geliştiriyorlar. Biz de bu baskıya karşılık vereceğiz. Bu baskıdan ne kadar kısa sürede çıkıp ilerde çoğalırsak, gol atma yollarına gidebiliriz" diye konuştu.
 
Bursaspor Vestel Manisa maçı hazırlıklarını çift kale maç yaparak sürdürdü. Futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 18:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?