4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursaspor'dan son gün bombası

İskoçya`nın Glasgow Rangers takımında oynayan İsa Bağcı, Bursaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer sezonunun bitmesine yaklaşılırken Bursaspor İskoçya ekibi Glasgow Rangers'ta top koşturan İsa Bağcı ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ile birlikte katılan İse Bağcı, çok mutlu olduğunu söyledi. Bursaspor'un geleceğini düşündüklerini ve 19 yaşındaki genç forvet oyuncusunu takıma kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Mestan " Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala, geleceğimizi düşünerek A Milli takımda oynayabilecek kapasitede olan İsa Bağcı`yı 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attırdık. İnşallah hem Bursaspor`a hem de Türk futboluna hayırlı olur" dedi.

Transferinin birkaç gün içerisinde gerçekleştiğini belirten Bağcı, "İsveç Milli takımında oynarken Glasgow takımı transfer etti. 2 sezon Glasgow`un rezerv takımında forma giydikten sonra Bursaspor`un benimle ilgilendiği haberini aldım. Transferim birkaç gün içerisinde netleşti. İsveç Milli takımında oynadıktan sonra Türk Milli takımının 17-18-19 yaş altı gruplarında da forma giydim. Burada, Serdar Aziz ve Sercan Yıldırım ile birlikte kamplarda bulundum. Milli takımlarda 15 maçta 11 golüm var. Bursaspor'un maçlarını televizyondan izledim. Çok ateşli bir taraftarı var. Onların önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

İsveç'te yaşayan ve Türk ailenin çocuğu olan Bağcı, İsveç Genç Milli takımında 3, Türkiye Genç Milli takımında ise 15 kez milli formayı giydi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 22:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?