3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursasporlu futbolcular iddialı!

BURSASPORLU FUTBOLCULAR GAZİANTEPSPOR MAÇINDA İDDİALI

Bursasporlu futbolcular Veli Acar ve İbrahim Öztürk, 2 haftada 5 puan kaybettiklerini, Gaziantepspor maçının zorlu geçmesine rağmen kazanan tarafın kendilerini olacağını ifade ettiler.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Veli Acar Gaziantepspor'un son 5 haftadır ligin üst sıralarını zorlayacak futbol oynamaya başladığını ifade ederek, "İyi puanlar aldılar. Hem deplasmanda hem de kendi sahalarında iyi mücadele ediyorlar. Bizim de son iki maçımızda kaybettiğimiz 5 puan var. Artık takım olarak puan kaybına tahammülümüz yok. Gençlerbirliği maçında iyi oynayamadığımız için Gaziantep deplasmanı daha da önem kazanıyor. Galip dönebilmek için gideceğiz" dedi.

Gaziantepspor maçının ardından karşılaşacakları Galatasaray maçını da değerlendiren Veli, "Galatasaray bu yıl hem kadro, hem teknik direktör itibariyle, kulüp bazında da bütünleştiler. iyi çıkış yakaladılar. Zor maç olacak, ama biz sahamızda iyi mücadele ediyoruz. Takım halinde iyi futbol oynar, gereken mücadeleyi gösterirsen Galatasaray'ı yeneriz" diye konuştu.

Büyük maçlar öncesi çıkan transfer dedikodularını hakkında yorum yapan Veli, "Bu haberler takımı olumsuz yönde etkilemiyor. Bir kaç arkadaşımız üzerine transfer dedikoduları çıkıyor. Onlar da profesyonel futbolcular. Etkileneceklerini düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Uzun zamandır yedek kalmasının performans olarak kendisini zorladığını ifade eden Öztürk, "Hazırlık maçında oynamak bu yönden insanı zorluyor. Sonradan beklemek zorluyor. Neticede antrenman yapıyoruz. Çıkıp elimizden geleni, fırsat verilince değerlendirmek için hazır olmaya çalışıyoruz. Bu takımda olduğumuz sürece şans gülecektir. Önemli olan bunu değerlendirebilmek" dedi.

Gaziantepspor maçına da değinen İbrahim, "Biz hedefe gidiyorsak kaybettiğimiz puanı telafi etmek zorundayız. Rakiplere yenilmemek zorundayız. Zor bir maç ama zoru kolaya çevirecek olanlar bizleriz. Hocamızın bize yansıttıklarını bütünleştirdiğimiz zaman Gaziantepspor deplasmanından galip geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Galatasaray ile karşılaşacakları mücadele için ise tecrübeli oyuncu, "Hiç bir takım yenilmez diye bir şey yok. Aramızdaki puan farkı çok az. Biz bunun bilincindeyiz. Avantaj da bizde. Çünkü kendi sahamızda oynayacağız. Galatasaray buradan kolay kolay gidemeyecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 15:02:03
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 16:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?