2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursasporlu futbolcular üzgün

BURSASPORLU FUTBOLCULAR KAYBEDİLEN İKİ PUAN İÇİN ÜZGÜN

Bursaspor'un genç sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Büyükşehir Belediyespor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirterek, "Artık puan kaybedecek lüksümüz kalmadı" dedi.

Büyükşehir maçını değerlendiren Ozan İpek, "Çok iyiydik, gol için her şeyi yaptık. Golden başka kalecinin eline top değdiğini hatırlamıyorum. Futbol böyle bir şey. Bir kere geldiler beraberliği buldular. Daha sonra çevirmek için elimizden geleni yaptık ama top girmedi. Üzüntülüyüz, çok önemli bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Böyle iyi oynayıp beraberlikle ayrıldığımız için üzgünüz" diye konuştu.

"BÖYLE OYNARSAK İLERİSİ İÇİN DAHA İYİ OLACAK"

Oynanan futboldan memnun olduğunu söyleyen Ozan, "Böyle oynamaya devam edersek ilerisi için daha iyi olacak" şeklinde konuştu. Karabük maçının çok önemli olduğunu hatırlatan Ozan, "Onlarda içeride çok iyi oynuyorlar. Artık her maça çok dikkatli hazırlanıyoruz. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Artık puan kaybedecek lüksümüz kalmadı" dedi. Kendi performansını da değerlendiren genç oyuncu, "Herkes üstüne koyarak devam ettiğimi söylüyor. Böyle üstüne koyarak devam etmek istiyorum" yorumunda bulundu.

"İKİ PUAN KAYBETTİK"

Kaybedilen iki puan için üzgün olduklarını söyleyen tecrübeli futbolcu Ömer Erdoğan ise, "Artık son haftalarda yaklaştıkça kaybedilen puanların telafisi zorlaşıyor. Son dönemlerde şanssızlıklarda üzerimizde var. Gerçekten 1-1'den sonra takım çok iyi mücadele etti. İkinci golü bulmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Artık önümüzdeki maça bakıp hatalardan ders çıkartacağız" dedi.

"HAKEMLERDE KÖTÜ NİYET ARAMIYORUZ"

Turgay Bahadır'ın yaşadığı ve penaltı beklediği pozisyon ile ilgili konuşan Ömer, "Bu sene bize hiç penaltı çalınmadı. İnşallah hakemlerimiz daha az hata yaparlar. Biz hakemlerde kötü niyet aramıyoruz ama böyle maçların bazı kırılma noktarı oluyor. Bu pozisyonlar maçın kaderini değiştirecek" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 11:57:05
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 13:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?