6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'un geleceği de sağlam

ŞAMPİYON BURSASPOR'UN GELECEĞİ DE SAĞLAM

Turkcell Süper Lig'de şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan Bursaspor'un yaz okullarına 650 minik sporcu kayıt oldu. Futbolcu olabilmek için kıyasıya yarışan minik sporcular ustalara taş çıkartıyor.

Sercan, Volkan Şen gibi yıldız futbolcuların yetiştiği Bursaspor'un Futbol Yaz Okullarına 650 çocuk başvurdu. Merinos Stadyumu'nda Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler nezaretinde gruplar halinde çalışan minik çocuklar hünerlerini sergiliyor.

"DIŞARIDAN FUTBOLCU ALMAYA GEREK KALMAYACAK"

Yeni yıldızların geldiğini ifade eden Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler, "Danone takımıyla bunu başardık ve gol yemeden şampiyon olduk. O çocuklarımız büyük başarıya imza attılar. Onları gören bu çocuklarımız şevk ve keyif alıyorlar" dedi.

Dünya markası olunca bazı şeylerin değiştiğini hatırlatan Cenkçiler, "Hocalarımız farklı olmaya başladı. Pro Lisans kursu sayesinde alt yapı hocalarımız farklı bilgilerini oyuncularımız için aktarıyorlar. Her geçen gün gelişiyorlar. İlime, bilime karıştırınca çok iyi şeyler çıkıyor. Buda bize çok iyi yansıyor. Erenler, Sercanlar geliyor, bunların çok çok fazlaları geliyor. Dışarıdan oyuncu almaya gerek kalmayacak" diye konuştu.

"AVRUPA LİGLERİNİ İZLİYORUM"

Bursaspor'un yaz okuluna kayıt olan minik çocuklar ise gelecekte yıldız futbolcu olabilmek için ellerinden geleni yapıyor. Minik futbolcular arasında hırslı ve azimli çalışmalarıyla dikkat çeken 8 yaşındaki yetenek Dündar Selçuk Keşaplı "Bursaspor'un şampiyonluğunu bu şehirde yaşadık ve sevindik. Büyük kulüp ve genç sporculara önem veriyor. Kendimi geliştirme imkanı bulacağım ve gelecekte büyük isimler arasına girmeyi hedefliyorum. Her söyleneni dikkatle dinliyorum ve uygulamaya çalışıyorum. Boş

zamanlarımdan bir dönem futbolcu olan babam bana özel antrenman yaptırıyor. Onunda katkısı çok büyük oluyor. Türkiye, İspanya ve özellikle İtalya Seri A maçlarını kaçırmıyorum. Hedefim İtalya'da önemli bir kulüpte oynamak" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYON BURSASPOR'UN GELECEĞİ DE SAĞLAM
ŞAMPİYON BURSASPOR'UN GELECEĞİ DE SAĞLAM
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 10:36:03
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 14:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?